Грешката е Моя,Извинявам се!....
Имах предвид ,че ПиСиаРа --без направление е към60 лева(за който и ми дадоха направление,но може и да е по-скъп).....иначе ежемесечните Изследвания по Таблицата досега все съм успявал по някакъв начин да си ги "изработя" по някакъв начин с направление--но вече не става---както писах по-горе.Именно за Ежемесечните ми е проблема -при това голям -след като сега в момента -за Декември ще ги пропусна....
Колкото до лекуващия лекар е в поликлиниката на Военна Болница--казал ми е че няма начин да ми помогне....пък и какво да се занимавам след като едно направление не ми дава за Кръвни изследвания --казва -който е предписал лечението ,Той да дава направления.......оттам натакък единственото което прави е да дава направления за Гастроентеролог--която пък казва---извинявай,но аз повече от две изследвания на година ,не мога да пусна.И така влизаме в Омагьосания кръг --Това всъщност не е първия път в който се сблъсквам с подобен проблем.Преди 3-4 месеца личния ми лекар ,именно поради тази причина ме прати при една гастроентероложка -пак в поликлиниката на Военна--казва се Д-р Попова,но дали Мая беше първото име -вече не помня...та заради нея лично -защото видите ли била забравила (а всъщност май ми беше изгубила направлението)за мен и сме пропуснали срока за талон за Кръвните ...едвам стисках зъби да не и бия два шамара.....добре че бях с трети човек .....заради тая Попова така ме навикаха --едва ли не мен ме изкараха виновен че аз самият не съм направил нищо....
Що се отнася до Шеринг---няма какво да пиша---На всички Ви е известно за какво иде реч...Хофман -дава,Шеринг не дава...и точка..
За това ме предупредиха още в началото.Даже онзи ден ми казаха от вб--съжаляваме --с хапчета може да помогнем ,но за съжаление с ваксини не можем...и това е ...
Аз самия като се реших да си купя флакона --първо отидох в аптеката от която ми ги дават,оттам се обадиха на доставчика (разбира се "Софарма") и от доставчика им казаха 490 лева ...при положение че по здравна каса -цената е 440 лева-виждате каква е надценката ...Цели 50 лева .И започнах да звъня в Шеринг,Свързах се и ги попитах-Може ли от тях да си купя Флакон-при което получих отрицателен отговор,Казвам-Добре,тогава поне ме насочете към аптека или дистрибутор с който работите и който има поне по-малка надценка...Те ми отговориха-Господине обадете се в Софарма--ми казвам--Вижте,Звъня на Вас именно защото не искам да купувам от Софарма --След което последва възможната най-голяма подигравка(може и с добро чувство да са го казали,но на мен ми прозвуча като чиста подигравка) --Момичето каза--ще Ви свържа с колегата ако може той да говори с тях и да Ви направят някакво намаление ,АКО СА СЪГЛАСНИ.....
е добре де --питам аз---на тая мацка не и ли беше ясно че в Софарма ,никой АМА АБСОЛЮТНО НИКОЙ няма дори да си го премести от левия крачол в десния само защото някакъв си пич се е обадил и моли за по-ниска надценка,при това само за един Флакон.....и това беше --благодарих и отидох и си платих ....
Така че г-н Русинов ,именно Шеринг са известни с това че говорят само ако насреща има Кеш....докато Хофман-ЛаРош са тези които се опитват и проявяват разбиране......даже съм чувал и говорил с хора които са вече завършили пълен курс на лечение --при това Целият Курс е бил Дарение от Хофман-ЛаРош....Целия Едногодишен Курс е бил Дарение --при това за няколко човека ....
Когато това го направят и от шеринг --моля да споделите)
иначе ,Да във ВБ съм -При една Изключително Съвестна,пряма ,Коректна и Добра Лекарка ...Прави всичко което зависи от нея....все пак не мога да искам да и порастнат крила нали....досега нито веднъж не ми е повишила тон --е с изключение на началото ,но тогава просто бях на друга планета --и дори след като си бях записал всичко което трябваше да направя --аз просто първия месец не помнех нищо от предишния ден даже....Така че съм изключително доволен от Нея....
Гледам че тук става въпрос и за резултатите от ПСР-а....значи аз започнах лечението на 3 милиона и 900 хиляди ...и на Четвъртия месец ПиСиаР-а ми излезна--"Не се открива Вирус"...
Само малко ме притесняват страничните ефекти повечко......Ноктите ми станаха Плоски--при това стана буквално за 24 часа ....беше 2-ри или 3-ти Декември
Косата ми стана изключително Мазна ...а от едната страна на Мустаците ,се появи едно много грозно голо петно --и при положение че винаги си ходя небръснат на няколко дена изглежда като белег от винкел(нестига че имам още няколко ами сега и това)
Обриви получих ,пак този месец по китките --едни много ситни ,подобни на лишейчета --сърбят обикновено вечер,иначе не ми пречат...
ЗъБите са под всякаква критика --постоянно болят(или по-скоро каквото е останало от тях)
а Четвъртъците --когато взимам ваксината и петъците --както се казва съм в перманентна ръченица--постоянна треска ,едни тикове --които се изразяват с мигновено появяне --имам предвид че по нищо не личи че ще ми се изплесне ръката или крака(обикновено ръцете ми се "изхвърлят")с много висока амплитуда--Не Дай си Боже да държа чаша с кафе или вода или сок--човека срещу мене или аз самия се оливам на 100 процента....
Върховете на Пръстите ми се напукаха и кожата стана една такава груба(аз и по принцип си работя с ръцете и никога не е представляло проблем --независимо дали ще работя с някакви препарати или масла или бензини и нафти --никога до такава степен не са ми изглеждали пръстите такива захабени,напукани и лющещи се ....
Спи ми се много...първите няколко месеца спах по 16-17 часа на ден...въобще все едно ми вадят батериите --случваше ми се даже да заспивам по маршрутки,трамваи или автобуси -и се събуждам на съвсем различно място ....отвратително...вкъщи заспивах направо на масата по време на вечеря или обяд,но вече успявам по някакъв начин да регулирам този проблем със задължителен съм следобедите ...
Устата ми пресъхва букввално през 10 минути --на ден пия по 2 литра някакъв сок ил още 1 литър вода или сода..
за ходене до тоалетна -просто няма какво да говоря--ако не пия разхлабителни капки просто за мен това е мисията невъзможна...
това се сещам засега,ако ми дойде още нещо -ще пиша обезателно...
Но исках да питам---има ли смисъл според Вас да ходя да се опитвам да ми промченят протокола на 28 дена ......а не както е сега написан на 30...защото съм сигурен че март,април пак ще стане натрупване от седмица и пак ще увисна ...