Здравейте!
Ето ме и мен в този подфорум вече!

Вчера си бих първата инжекция - в корема.
Прекарах в болницата около 2 часа и половина. Пуснаха ми едно образователно филмче с обяснение за страничните ефекти, как да се преборвам с тях, как се поставя инжекцията и пр. Дадоха ми една малка чантичка с разни екстри в нея, като контейнер в който да си изхвърлям спринцовките, кутия за хапчетата разделена на дни - сутрин и вечер, брошурки и един ДВД диск с още едно образователно филмче на него, което изгледахме в къщи. Много добре направено, не знам дали в Бг дават такова нещо, но е добра идея.
Бих си сама инжекцията след като направих няколко сухи тренировки на един макет. След инжекцията постоях 20 мин. и си тръгнах. 4 часа след това се чувствах супер, нищо странно около мен. Но изведнъж като ме втресе, за 1 ча вдигнах до 39.3 Т. И я поддържах в следващите 6 часа. По едно време не издържах и пих един аналгин, но въпреки него Т не спадаше. Е след 6 часа най- накрая се смъкна на 38.4 и успях да стана от леглото. Днес вече съм по-добре. Имам си едно главоболие, ама ще си се търпим засега с него.
Реших лека полека да изместя инжекцията си в петък, че така хич не ми е добре. От другия месец ми почва пролетния семестър в училището и часовете са ми все вторник, сряда и четвъртък вечер. Въобще не си представям как ще ходя на у-ще в подобно състояние. Затова лека-полека ще я измествам с по 12 часа, докато я направя да е в петък, че все пак са си 48 седмици.
Е, това е засега от мен, периодично ще се отчитам!