Автор Тема:  Проблем с черен дроб и жлъчка  (Прочетена 7868 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Краси

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Проблем с черен дроб и жлъчка
« -: Октомври 16, 2011, 09:13:21 »
Здравейте, реших да се включа макар ,че не съм точно с хепатит.Но проблема ми не е безобиден .Преди около година ме сполетя следното:Както се имах за здрав човек внезапно започнаха страшни болки в дясното подребрие,урината ми стана кафява и по спешност постъпих в болница.Оказа се сериозно възпалени жлъчка ,черен дроб и панкреас.Показателите ми бяха три пъти над нормата.Стабелизираха ме и ми дадоха лист с който да спазвам диета .Обаче незнам как се случи отново се озовах в болницата с повторно възпаление.Вече ме предупредиха че нещата са сериозни и може да имам и опасност за живота :sad3:в последствие отидох на преглед при доц.Кацаров мисля че беше той казва имаш камъни в жлъчката трябва операция.За мен операцията е за крайни случеи и не се съгласих. Сега търся алтернативни начини да изкарам  камъните от жлъчката .Държа да отбележа ,че купих билките на Цеца Василева след ехографа никакъв ефект .Ако някой знае нещо което може да помогне ще съм благодарна..... :smile:

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Проблем с черен дроб и жлъчка
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2011, 10:29:55 »
Баща ми изчисти камъните в жлъчката след 3 процедури с билките. Първо изхвърли от жлъчните пътища, след втората процедура намаляха в жлъчния мехур и след третата напълно. Моя съвет е да не се отказвате само след първия път.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Проблем с черен дроб и жлъчка
« Отговор #2 -: Октомври 18, 2011, 11:04:01 »
Здравей,
Най-доброто, което можеш да направиш, е да потърсиш още лекарски мнения. Ако алтернативното лечение не ти помага, и състоянието ти продължава да се влошава, тогава може би трябва да се насочиш към традиционната медицина.
Събери още лекарски мнения, и ако те не се различават в мнениятя си, може би най-добрия вариант за теб ще е да си направиш тази операция. Не знам кое приемаш за "краен случай", но когато живота ти е застрашен, не мисля, че операцията е най-важното нещо, за което трябва да се тревожиш.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007