Автор Тема:  Има ли дългосрочни последствия след лечение на хепатит С?  (Прочетена 1559 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен smokesize

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Здравейте, на края на лечението си съм на хепатит С. Лекуват ме с Epclusa и ми остават 7 хапчета до края на лечението. Като цяло всичко до тук мина доста добре, не съм имал някакви силно проявени странични ефекти. Любопитно ми е след лечението какво следва и някой имал ли е оплаквания и като цяло възстановителният процес как протича? Нямам сериозно увреждане на черния дроб, води се Ф1.

Неактивен hristo_gb

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 148
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравей, след лечението чакаш да минат 3 месеца и отиваш на преглед, където ти пускат ПСР и другите изследвания (както при приемането първия път). Ф1 е нищо, така че не виждам никаква причина за притеснения - късметлия си, че си го хванал преди да нанесе повече поражения по дроба.
Принципно е добре да не се пие алкохол, аз например 3 години след лечението не близвам, ама то на мен още сумати неща ми се оказаха прецакани и имах странични ефекти заради тях. Така че всичко е индивидуално, но от наблюденията ми, май над 90% са без никакви странични ефекти, дори и при хора с Ф3 и възстановителния период просто липсва, защото не усещат нищо, освен подобрения, ако са имали някакви симптоми от хепатита преди лечението.
Не съм намирал и сведения за дългосрочни странични ефекти (т.е. такива които се проявяват след време), освен положителните разбира се.
Успех!

Неактивен Dodo84

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 14
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте,искам да попитам smokesize за Epclusa oт коя верига аптеки го взимахте в периода на лечението.Насочиха ме към Марешки,но за сега нямам отговор дали ще го доставят.Имам протокол и рецепта.Някой ако знае има ли проблем с наличностите?

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007