Автор Тема:  Ваксинациите - средство за тайно,насилствено намаляване на населението на Земята  (Прочетена 26649 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен kelly

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 124
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Статус: Хроничен хепатит B

Гладуването не е панацея, защото не всеки може да го прилага - един глупав човек не може да гладува, трябва да разбираш идеята и принципите на това, което правиш.

А д-р Георгиева не потвърди ли пред вас, че австралийският антиген се чисти с глад, защото тя точно това твърди и дори е пример за това?
Съобщение от администраторите: Достъпът на този потребител до форума е забранен, поради некоректно поведение!
За повече информация: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=1316.0

Неактивен Eli

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 705
    • Профил
    • Счетоводна кантора Елвада
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Има близък с хепатит C
Кели,

Последната ми идея и детска мечта е да се правя на интересна. :girl_wink:
Това, което се опитвам да ти кажа е, че говориш празни приказки, без да можеш да се обосновеш.
Аз мога да обоснова, онова, което твърдя.  :smile:
Но за мен дискусията с теб по този въпрос за гладолечение и алтернативна медицина приключи точно в този момент.  :angry3:
Пиши, каквото искаш, но недей да забравяш, че това е специализиран форум!!  :pardon:
Не обичам и никога не съм обичала чешенето на езика и безпочвени приказки. Така, че, когато ми заговориш с конкретни цифри и "глупави" статистики, можем да подновим разговора!!  :whistle:

Нищо лично  :girl_wink:
Ели
"Животът е решение, а не компромис"

Моите албуми: http://bit.ly/df4dMR

Неактивен kelly

• Немедицинско лице
    • Профил
Добре, ето нещо конкретно:

Хроничният хепатит, независимо от причините се повлиява много добре от плодолечението, което се явява една дълга почивка за черния дроб, през която органът поема единствено необходимите за възстановяването си вещества от плодовете, меда, билките и пробиотичните храни. При хепатит Б вирусна инфекция може да се постигне трайно нормализиране на чернодробните ферменти АЛАТ и АСАТ, което доказва стихване на възпалителния процес. Нещо повече, имуностимулиращият ефект на програмата може да доведе дори до вирусоочистване и негативиране на HBsAg (австралийски антиген) пробата, което на практика представлява пълно излекуване. И в двата случая плодолечението си струва да бъде проведено, тъй като за разлика от интерферона не носи рискове и странични ефекти.

източник на информацията: http://emilova.top-forum.net/forum-f1/topic-t38.htm?highlight=%d5%e5%ef%e0%f2%e8%f2+%c2
Съобщение от администраторите: Достъпът на този потребител до форума е забранен, поради некоректно поведение!

Неактивен danihaleva

• Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 438
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Има близък с хепатит B
Престоят при д-р Емилова за 20 дена е 1200лв.,за да ядете мед и плодове и да ви теглят на кантар и мерят кръвно налягане.Познавам хора,които са били при нея.Връщайки се вкъщи всичко си идва по старому.Несериозно е да казваш на диабетик,че можеш да го излекуваш.Несериозно е да казваш на хипертоник,че ще го излекуваш с глад.Всеки ден се сблъсквам с такива хора в работата си и знам за какво става на въпрос.Я кажи ти колко време вече гладуваш?
Аз знам,че нищо незнам

Неактивен kelly

• Немедицинско лице
    • Профил
Тук не става дума за това колко струва престоят в клиниката на Емилова и дали можем да си го позволим, а дали методът действа! Това, което цитирах в отговора ми преди този е в отговор на въпросите на Ели, а именно:

1. С колко лекари, прилагащи алтернативна медицина си се срещала?
2. Колко от тях са гарантирали, че лекуват хепатит?
3. И кои от тях (моля цитирай имена) потвърждават, че с гладуване се чисти австралийски антиген?

Д-р Емилова и Д-р Георгиева засега са лекарите с опит в лекуване на хепатит В - по една и съща система!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Системата на Лидия Ковачева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Те не са си я измислили сами! Но потвърждават, че австралийски антеген се лекува или чисти с гладолечение!
Вие май не ме слушате какво пиша!

Аз съм гладувала вече два пъти по 12 дена, но организмът ми не е достатъчно пречистен още. И незнам как точно да се захраня, то при различните болести е различно. Затова беше интересно д-р Георгиева какво е отговорила на Радо на интервюто и на кои въпроси е успяла да отговори.

И другото, което попитах и за което не получих отговор беше: Защо официалната медицина не препоръчва гладуването?

Неактивен anita

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Статус: Хроничен хепатит C
Кели, никой не отрича тотално гладуването. Естествената защитна реакция на организма при болест е глада. Това обаче не може да с каже за тежките заболявания. АКО ХЕПАТИТА СЕ ЛЕКУВАшЕ САМО С ГЛАД, ТУК ВСИчКИ щЯХМЕ ДА СМЕ ГЛАДУВАщИ. Когато Лидия Ковачева е описвала метода за лечение чрез глад вируса на хепатит С дори не е бил открит.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен katia

• Немедицинско лице
  • Публикации: 298
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
Re: Ваксинациите - средство за тайно,насилств
« Отговор #21 -: Ноември 10, 2008, 14:38:47 »
И другото, което попитах и за което не получих отговор беше: Защо официалната медицина не препоръчва гладуването?

По принцип такава терапия не се препоръчва, защото се счита, че тя допълнително би могла да отслаби имунната система, която точно в този момент полага много усилия за борба с вируса.

Неактивен kelly

• Немедицинско лице
    • Профил
Естествената защитна реакция на организма при болест е глада. Това обаче не може да с каже за тежките заболявания. АКО ХЕПАТИТА СЕ ЛЕКУВАшЕ САМО С ГЛАД, ТУК ВСИчКИ щЯХМЕ ДА СМЕ ГЛАДУВАщИ. Когато Лидия Ковачева е описвала метода за лечение чрез глад вируса на хепатит С дори не е бил открит.

Ти сама го каза анита - Естествената защитна реакция на организма при болест е глада. Това казва всичко!
А за другото - без коментар засега. От това, което знаем досега от книгите и нета - Хепатита се лекува с глад. А вие не сте гладуващи тук, защото не вярвате в гладолечението!
Чакаме интервюто...

/аз сега гладувам и ми е студено, дали всички са така?!

:cold:  :cold:   :cold:  /

Неактивен kelly

• Немедицинско лице
    • Профил
Днес разговорите ми с вас ми дойдоха малко вповече, затова реших да влезна за последно, за да ви кажа, че не аз, а вие винаги се изразявате уклончиво, неопределено и неясно, не се конкретизирате. Другите теми ги обсъждате с подробности, а мен от самото начало ме игнорирате. А сега така ми се  :crying3: и ми е толкова :cold:

Неактивен katia

• Немедицинско лице
  • Публикации: 298
    • Профил

Че какво да конкретизираме, като липсва общата основа на нещата?!

Неактивен Мери_

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Публикации: 2373
    • Профил

Самата Мариана Стефанова потвърждава, че едва ли по този начин - с интерферон - ще се оттърве от вируса:

Шанса да се отървем напълно от вирусчето  :fight: :fight: :fight: е много много малък http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=742.0
При част от лекуваните се постига подтискане на размножаването на вируса в граници, които са под 100 000 копия/мл. Или по-точно казано лечението помага на тези с активно заболяване да постигнат такова вирусно натоварване, каквото се смята, че им вреди по-малко.
Лечението помага на организма да си почине от вируса и неговото пагубно действие намалява.
Аз започнах лечението с близо половин милион копия и още на третия месец вирусите не се засичаха в кръвта. В края на лечението теста за репликация също беше отрицателен. 3 месеца след прекратяване на лечението ще си направя отново ПСР. Надявам се дори да има вируси да са достатъчно малко и толкова обезсилени, че да не ми съсипват вече черния дроб.

Поздрави и здраве ти желая! :flowers:

Това е написана в една тема, която открих. А с гладуването има шанс вируса не да се сведе до 100 000 копия, а изцяло да се изчисти. Разбираш ли, Ели?

Скъпа Кели, ти май четеш написаното така както на теб ти изнася! Хиляди хора живеят цял живот с вируса на хепатит Б в кръвта си без той да им вреди. Това е доказано с факти! Лечението с интерферон при хепатит Б цели точно това - да подтисне размножаването на вируса. В много малка част от пациентите около 11% до 4 години след интерфероновото лечение се постига пълно изчистване на австралийския антиген!
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=742.0
 Всеки, който е започнал лечението с интерферон има 11% шанс да изчисти напълно вируса, ако е с HBeAg(-) антиген!
Къде има публикувана статистика, че дори 1% от лекуваните с гладолечение са изчистили австр. антиген????????
Един човек и то точно този, който печели от това гладолечение не значи нищо.
Някои изчистват спонтанно антигена без гладолечение и без интерферон - всичко е до имунна система, нагласа и психика!
« Последна редакция: Ноември 10, 2008, 20:17:20 от Мариана Стефанова »

Неактивен Мери_

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Публикации: 2373
    • Профил
Кели,
Всеки си има право на собствено мнение по дадена тема и това не означава, че трябва да ни налагаш твоите възгледи! Гладувай си като си искаш! Това си е твое право, както и наше да си се лекуваме с каквото ние си решим!
Чудя се дали си така заядлива и с приятелите си, ако имаш такива изобщо. Впрочем ти май ги сменяш като носни кърпички (или може би те теб сменят :pardon:) и дори не им казваш за хепатита си! Какво ти пука за тях - нека си се чудят откъде и какво им е дошло на главата!
Това беше последния ми отговор на твоите безкрайни питания! Повече няма да отговарям на въпросите ти. Намери си отговорите сама!
Приканвам и останалите съфорумци да постъпят по този начин!
Ако се наложи и администратора да си влезе в ролята на администратор!
Иначе бихме изгубили доста членове на форума само заради един, който се гаври с търпението ни!

:angry3: :angry3: :angry3: :angry3: :angry3: :angry3: :angry3: :angry3: :angry3: :angry3: :angry3:

Неактивен Mariya

• Немедицинско лице
  • Публикации: 154
    • Профил
  • Статус: Хроничен хепатит C
Аз лично се ваксинирам и ще се ваксинирам и за напред!!!!!!!
Неискам да се явявам защитница на Келли, но смятам обаче, че повечето от съфорумниците реагират прекалено бурно на мнението на Келли, която е притив ваксините.
Смятам, че всеки си решава сам.
Моя много добра приятелка наскоро роди бебче.Бащата на детето смята, че не трябва на бебето да му се правят каквито и да е имонизации.Детски паралич май и тем подобни.Разярих се когато приятелката ми сподели , че се е оставила да бъде убедена и детето й няма да бъде ваксинирано от каквото и да било.
Обмислих нещата след караницата и сега смятам, че наистина всеки си решава сам.Всеки си носи сам последствията от действията си.За съжаление в описаният от мене случай се играе със съдбата на трети човек.
Приятелката си още я обичам въпреки това.Не я разбирам, но акцептирам решението й.
Мъжът й между другото също гладува,за да се лекува от някакви заболявания и да си увеличава имунитета.Май двете неща имат връзка.

Ей сега ще си хапна сладолед и шоколад ако ми остане място в стомахчето :hungry: и ще се почувствам със сигурност по здрава, а не по болна хехехе

Приятна вечер на всички и не се ядосвайте много на Келли. С нападки не може да се дискутира нормално.

Мария

Неактивен danihaleva

• Публикации: 438
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Статус: Има близък с хепатит B
Има теми,които изобщо не им е мястото тук,за да им се отделя такова внимание,че да се превръща форума в Чат.Ако някой иска просто да си запълва времето  в други приказки освен в ценна информация относно хепатита,има други сайтове.Не виждам нищо общо между световната конспирация,пластмасовите опаковки,лошото настроение и хепатита.Аз лично предпочитам статистиката пред безпочвени убеждения каквито демонстрира Kelly.
Аз знам,че нищо незнам

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007