Благодаря , Гале
Може би наистина ще бъде по-разумния подход да направим избор на лекар и да се консултираме.
Но на първо време ако някой може да ми каже тези стойности на АСАТ-а и АЛАТ-а до каква степен са опасни/определено ни бе казано че са завишени/ , но до колко така и никой не ти казва ?
Аз съм притеснен , защото тези сойности допринасят до поддържането на креатенина в стойности около 320 единици.
В момента му е приложена терапия с урбазон и в момента е назначен трансметил , но се чудя дали това е достатъчно / имам в предвид трансметил-а/?
Дали по високите стойности на чернодробните не се дължат на лекарствата, които приема за подтискане на имунната с-ма /мисля че беше имунорал /.
Той е много подтиснат и не желае да коментира своите резултати, а м/у другото много неща преживя с трансплантацията и добре разбира какви ще са последствията ако не паднат чернодробните му резултати.
Още веднъж искам да отбележа професионализма с който дискутирате проблемите на всички, мога да кажа искрено , че съм очарован
поздравления за модераторите
И все пак, ако някой ме ориентира тези стойности / по горе които цитирах/ до колко може да се смятат за завишени и вредата, която могат да нанесат на нормалната функция на бъбрека и на самия черен дроб ?
Благодаря предварително за отговорите, а аз продължавам да чета различните теми във форума .
Цецо