Здарвейте приятели,
Може някой да сметне че е силно казано , но аз така Ви чувствам / нали са ни общи проблемите/.
Брат ми в момента е в ТОКУДА и под опеката на д-р Балабанска. след контролен преглед го приеха по спешност. В момента е назначена терапия с трансметил и карзил,и други лекарства кръвното и бъбрека му. Ще му правят всики изследвания за да определят гетипа и ПСР-количествен , за понеделник и биопсия. Мисля че е голям късметлия да го приемат веднага, защото алтернативата беше изчакване на тромавата процедура за Иван Рилски за дата 17.06.2010 - далече в бъдещето. АЛАТ-а му е паднал малко до 400 , но има някаква друга инфекция, която го кара да поддържа темпертура 38-38.5 , въпреки приетия антибиотик /пие го от 4 дни, но нещо не се повлиява твърде добре - може би трябва да се мисли за смяна, но това се надявам в понеделник д-р Балабанска да го каже/. Ще продължаваме да се
с тоя гаден вирус.
А на среща в София през другата седмица, и аз може да се появя. Надявам се да изписват брат ми и ще дойда да го взема, някак ще го съчетая. Поздравявам Ви
за ентусиазма. Точно така трябва да се подкрепяте и подпомагате, защото определено здравната с-ма в нашата държава работи , но не навсякъде /да не кажа никъде - все пак има и изключения - например болница ТОКУДА. Страшно съм очарован от професионализмаи отговорността с които работят там всички специалисти , визирам всички доктори и сестри /.
Приятен ден на всички и ако решите нещо за срещата , драснете ми два реда на email:tzonev@agropolychim.bg - надявам се да ме изненадате приятно с покана за среща.
Поздрави на всички
Цецо