всичко трагна от студовата алергия.тръгнах да си правя изследвания.стигнахме до чернодробните.алат 70 асат 51.направих си тест за хепатит ц и б ,излезе хепатит ц (+)200цол.от 5 дена знам и от стрес отслабнах с 3 кг.аз съм от пловдив.ходих при др станчев.незнам колко добър лекар е ,но не ми хареса как ме претупа.нали знаеш какво следва,насила му набутах изследванията в ръцете.дори и не ги погледна.с един бегъл поглед вика екстра са.гледа ме на ехограф,нищо не каза.питам го как ми е черниа дроб.вика екстра е,ама няма да е така вечно.така ме стресира,че след неговия преглед се чувствам още по-зле.имам чувството,че е видял нещо лошо и не иска да ми казва.нали знаш вика,трябва да се направят чернодробна биопсия,рнк количествен и да чакаме здравната каса.нали знаеш,че здравната каса не отпуска пари.това нали знаеш,го повтори 200 пъти,все едно аз сам лекар.според мен един лекар,трябва да ти обясни всичко,а не да вика нали знаеш.още ме пита,нали знаеш за страничните ефекти от лечението.казвам му не как да ги знам,от 5 дена знам че имам хепатит ц.и тои -мн силни болки в ставите и мускулите,все едно постоянно си болна от грип.така ме стресира,4е направо ме отказа да се лекувам.моля,някои да сподели мнението си за този доктор,както и добър лекар в гр.пловдив,защото не мога. да ходя до софия .някои чувал ли е за доктор севатинова в окръжна или за доктор ганчева-1во дкц.