Автор Тема:  Кога трябва да бъде направено изследване за хепатит б на бебе?  (Прочетена 17227 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен mi6inkata

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 14
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Здравейте доц. Антонов. Аз съм ваша пациентка и искам да ви попитам следния въпрос - аз разбрах, че съм болна от хепатит Б случайно при направените ми изследвания по време на бременност преди една година. Ходих при Вас няколко пъти и ми казахте когато детето ми навърши една година да си направя изследвания и да дойдем отново при Вас.  Въпросът ми е  кога мога да направя на него изследването - сега той е на 11 месеца и от къде ще му бъде взета кръв - от пръсчето ли? Благодаря предварително!!!!

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравей, Мерилин!
Доц. Антонов не отговаря в този раздел от повече от половин година. Така, че най-добрия вариант е да си запишеш час при него.
Отделно, ако желаеш, можеш да стартираш нова тема в някой от другите раздели, където пък ние ще можем да споделим мнението си.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007