здравей и от мен,
аз съм с генотип 1! изчистих вируса на 3-ти месец от лечението, след което в края на терапията напрвих релапс.
изпитах ПОЧТИ ВСИЧКИ странични възможни действия- даже и такива дето уж не са типични...
изгубих си добре платената работа. брака ми често бе поставян на сериозни изпитания. лечението се отрази много и на малката ми дъщеричка.
най-тежко беше с психическото ми състояние. физическите мъки като че ли по-бързо се забравят, но другото е тежко...
излишно е да ти споменавам че нищо не е същото. особенно когато видиш отново пожителен резултат след 12-ти месец.
И ВСЕ ПАК- ТОВА Е ПЪТЯТ...няма друг, поне засега.
ако мога да избирам, бих поела риска с още един курс.
"Проблемът ми е, че започна ли лечение мога да загубя много от работата си, също така ще се поизмъча и ще потроша много нерви...а каква е гаранцията, (внимание, клише!) че утре няма да ме блъсне камион "
камион може и да не те БЛЪСНЕ, но трябва ли с времето, пази Боже, да развиеш по-сериозно усложнение. тогава и да искаш няма да можеш да работиш, нито да контролираш живота си.
наистина е банално, но здравето е ценност номер 1. предполагам и ти си на това мнение...моят съвет е да направиш всичко, което зависи от теб!
желая ти търпение и успех в лечението!