Здравейте и от мен!
Преди три години най-случайно разбрах, че съм носителка на хепатит Б. Не съм на лечение, според лекарите изследванията ми са добри, но това не е темата, по която искам да пиша, за мен по-късно.
Преди 5 месеца оперираха от рак на гърдата майка ми, проведохме само една химиотерапия и чернодробните изследвания (АЛАТ) скочиха от 92.2 на 177.4. АСАТ скочи от 66.6 на 129.4, AF на 100.8, и ALP на 137.0. Поради тези причини тя не може да проведе химиотерапии.
После ходихме при проф. Коцев и той откри, че майка ми има хепатит Б. Не знам дали тя ми го е предала при раждането, което според мен е невъзможно. Аз съм на 34.
Сега чакаме HBV ДНК изследването да излезе. Предполагам, че ще има лечение, за да може после да си проведе химиотерапиите.
Ако някой има мнение по темата, нека да пише!
Копие на оригиналния пост:ЗДРАВЕИТЕ И ОТ МЕН,ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ НАИ СЛУЧАИНО РАЗБРАХ ЧЕ СЪМ НОСИТЕЛКА НА ХИПАТИТ Б.НЕ СЪМ НА ЛЕЧЕНИЕ,СПОРЕД ЛЕКАРИТЕ ИСЛЕДВАНИЯТА МИ СА ДОБРИ,НО ТОВА НЕ Е ТЕМАТА ПО КОЯТО ИСКАМ ДА ПИША,ЗА МЕН ПО КЪСНО.
ПРЕДИ 5 МЕСЕЦА ОПЕРИРАХА ОТ РАК НА ГЪРДАТА МАИКА МИ,ПРОВЕДОХМЕ САМО ЕДНА ХИМОТЕРАПИЯ И ЧЕРНОДРОБНИТЕИ ИСЛЕДВАНИЯ СКОЧИХА НА ALAT ОТ 92.2 НА 177.4РП ASAT ОТ 66.6 НА 129.4 AF 100.8 И ALP 137.0 ТАКА ПОРАДИ ТЕЗИ ПРИЧИНИ НЕ МОЖЕ ДА ПРОВЕДЕ ХИМИОТЕРАПИИ ПОСЛЕ ХОДИХМЕ ПРИ ПРОФ КОЦЕВ И ТОИ ОТКРИ ЧЕ МАИКА МИ ИМА ХЕПАТИТ В НЕЗНАМ ДАЛИ ТЯ МИ ГО Е ПРЕДАЛА ПРИ РАЖДАНЕ КОЕТО СПОРЕД МЕН Е НЕВЪЗМОЖНО АЗ СЪМ НА 34 СЕГА ЧАКАМЕ ДНК ИСЛЕДВАНЕТО ДА ИЗЛЕЗЕ ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЩЕ ИМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ПОСЛЕ ДА СИ ПРОВЕДЕ ХИМИОТЕРАПИИТЕ АКО НЯКОИ ИМА МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА МОЛЯ ДА ПИШЕ
Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!