Много много ви благодаря за писъмцата тук добри хора:))) искам да кажа че на четвъртата,по-точно след 4 пълни седмици имам изследване на вируса в кръвта,значи беше 760 000,а сега след 4 седмици на интерферон и рибавирин е станал 89 000. Тромбоцити,неутрофили и левкоцитите са на долна граница,но все още в норма,а хемоглобина ми е в норма( от 146 е паднал на 130).
Днес скачах от радост и сина ми се радва с мен много,не е изчезнал вируса в кръвта,но мисля,че това никога не съм го виждала като резултат последните 6 години от както знам за хепатита си!!! И съм си позитивна,независимо,че направиха изследване и на така наречениея ген rs12979860,и съм генотип ТТ ( не мога да се справя с вируса без лечение,и от тестванията казват,че този генотип хора не реагират много добре или трудно на терапията.. ). Не се впускам и във филми,свинско ми е някои дни,някои дни не ми е така свинско
, гледам напред и искам да се излекувам,и вярвам,че ще стане
И успех на всички желая. Ако някой има опит с боцепревир,нека пише малко по-вече за него,благодаря! Ей много съм радостна днес,въпреки непрекъснатия ужасен вкус в устата и гаденето дето понякога ми идва в по-вече,и въпреки,че освен да спя като съм в нас за друго не мога много да имам енергия в момента.. но съм радостна и сикам да споделя