Здравейте,и Честита Нова Година.Желая ви успехи в трудната борба която водим всички тук.
Чета ви от около 2 години,но все не исках да ви занимавам и с моите проблеми,благодарение на този форум и на вас скъпи хора.Научих много факти за хепатита.
Накратко и моята история,
Аз съм на 47г мъж като дете някъде около 12/13 ми годишнина или преди около 35 години съм бил явно заразен с вируса на Хепатит Б
И никъде по никакъв начин аз или моите родители не знаехме какво точно съм боледувал тогава,лежах в болница после санаториум.Обяснението на лекарите бе че съм преболедувал от жълтеница и толкова.Попаднах преди около 2 години на този сайт случайно,и тогава живота ми се обърна на 180 градуса,тогава се породиха и съмненията ми.Взех си час при доктор Антонов ,отидох там и му обесних това което написах по горе тук,той ми каза че изглеждам добре и че притесненията са ми безпочвени но все пак да си направя ако искам едни изследвания,,,,и тогава излезна истината.Хепатит Б и пракаран хепатит А .Живота ми се срина.После лежах в Свети Рилски направиха ми изследвания за Хепатит Д ,които излезнаха отрицателни.Вирусен товар по 100 000.и след това ме изписаха като доктор Антонов ми каза на 6 месеца да пуска Асат/Алат и толкова.
Но в мен вече се бе настанило безпокойствието ,по пепоръка на доктора трябваше на се направят изследвания и на съпруга та ми.
И тогава светът ми се СРИНА, забравих за мен и мисълта ми че съм заразил явно човека който обичам ме удари толкова лошо че още не мога да се съвзема.
.
Преди дни взехме нейните и моите нови изследвания при нея Асат 15,Алат 20 и количесвен HBsAG -6218,.ANTI HBc total/core,положителен 0.008.
С моите стойности,няма да ви занимавам защото за мен вече не са ми важни и не иска даже да ги знам.
Много се панирах,притесних се тя се държи повече от мен но мен дълбоко в душата ми се загнезди отчаянието.
И сега на къде дайте съвет,да ходим ли в Токуда на виброскан ,да пуснем ли Вирусен товар.Какво да правя как да помогна за жената която обичам.
Моля за съвет
И въпроса ми сега е какво да правя,как да постъпя