Автор Тема:  Моля за съвет  (Прочетена 2983 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Митак

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Моля за съвет
« -: Януари 09, 2016, 17:16:30 »
Здравейте,и Честита Нова Година.Желая ви успехи в трудната борба която водим всички тук.
Чета ви от около 2 години,но все не исках да ви занимавам и с моите проблеми,благодарение на този форум и на вас скъпи хора.Научих много факти за хепатита.
Накратко и моята история,
Аз съм на 47г мъж като дете някъде около 12/13 ми годишнина или преди около 35 години съм бил явно заразен с вируса на Хепатит Б
И никъде по никакъв начин аз или моите родители не знаехме какво точно съм боледувал тогава,лежах в болница после санаториум.Обяснението на лекарите бе че съм преболедувал от жълтеница и толкова.Попаднах преди около 2 години на този сайт случайно,и тогава живота ми се обърна на 180 градуса,тогава се породиха и съмненията ми.Взех си час при доктор Антонов ,отидох там и му обесних това което написах по горе тук,той ми каза че изглеждам добре и че притесненията са ми безпочвени но все пак да си направя ако искам едни изследвания,,,,и тогава излезна истината.Хепатит Б и пракаран хепатит А .Живота ми се срина.После лежах в Свети Рилски направиха ми изследвания за Хепатит Д ,които излезнаха отрицателни.Вирусен товар по 100 000.и след  това ме изписаха като доктор Антонов ми каза на 6 месеца да пуска Асат/Алат и толкова.

Но в мен вече се бе настанило безпокойствието ,по пепоръка на доктора трябваше на се направят изследвания и на съпруга та ми.

И тогава  светът ми се СРИНА, забравих за мен и мисълта ми че съм заразил явно човека който обичам ме удари толкова лошо че още не мога да се съвзема. :angry3:.
Преди дни взехме нейните  и моите нови изследвания при нея Асат 15,Алат 20 и количесвен HBsAG -6218,.ANTI HBc total/core,положителен 0.008.
С моите стойности,няма да ви занимавам защото за мен вече не са ми важни и не иска даже да ги знам.
Много се панирах,притесних се тя се държи повече от мен но мен дълбоко в душата ми се загнезди отчаянието.
И сега на къде дайте съвет,да ходим ли в Токуда на виброскан ,да пуснем ли Вирусен товар.Какво да правя как да помогна за жената която обичам.

Моля за съвет
И въпроса ми сега е какво да правя,как да постъпя

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3200
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
Re: Моля за съвет
« Отговор #1 -: Януари 09, 2016, 18:02:43 »
Животът не се срива ей така, а начинът по който гледаме на нещата. Спираш да гледаш отрицателно и да се обвиняваш, че си я заразил, защото не е било нарочно, и действаш.
Най-добре е и двамата да минете на Фиброскан, защото това дава информация какво е състоянието на черния дроб. Хепатит В може да налага лечение, може и да не налага. Първоначално решението се взима след като се види състоянието на дроба, а след това се правят изследвания на 6 м.
Така че, ако можете, запазете си час при д-р Балабанска за двойна консултация и Фиброскан и й занеси всички изследвания, които имате.
Дори и да се наложи лечение за някой от двама ви, или и за двама ви, не е краят на света. Терапия има, безплатна е по Здравна каса, дава добри резултати, така че нямаш причина за притеснения.
Между 2 и 13 декември няма да бъда на линия. Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Митак

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
Re: Моля за съвет
« Отговор #2 -: Януари 10, 2016, 11:14:19 »
Здравейте,
Благодаря за отговора ви,ще ви послушам и ще си взема час при доктор Балабанска.

Лек ден ви желая на всички.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007