Здравейте, мили форумци! От много време не съм писала, но това не означава , че не следя всичко свързано с форума и сходните ни съдби! Реших да се включа отново тук ,защото ми предстои повторно изследване за наличие на вируса на хепатит Ц в кръвта. Миналата година то ми беше отрицателно, но както знаете това не е окончателно и изследването трябва да се повтори. Много съм притеснена и силно се надявам, че и тези резултати ще са отрицателни и сама ще съм се излекувала от вируса. През тази година лекуващата ми лекарка каза да следим чернодробните изследвания и слава Богу са в нормални стойности , няма никакви отклонения. Но не знам дали това може да ми служи за утеха и надежда , че нямам вируса на Хепатит Ц! Стахувам се да си направя изследването, но колкото и да ме е страх ще трябва да се реша. Дано поне резултатът отново да е отрицателен, защото ми омръзна от болки и болести, наскоро отново имах лошо падане и скъсах мускулни влакна ,предвид моята диагноза лекарите се учудиха, че костта не успя да се счупи.
Въпреки ,че нямам никакви отклонения пак си спазвам диета, но доста отслабнах и това ме притеснява.Винаги съм била слаба , но от зимата от този грип свалих 2 кг и все още не успявам да ги кача, дано не е само от хепатита, защото постоянно ме налягат черни мисли, колкото и да се опитвам да съм силна! Желая успех на всеки един от вас и най-вече здраве, защото това е най-ценното , което може да има човек !:flowers: