Автор Тема:  Ще трябва да се боря и с Хепатит Ц  (Прочетена 16845 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 577
    • Профил
  • Вид лечение: Боцепревир + пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Ще трябва да се боря и с Хепатит Ц
« Отговор #15 -: Април 17, 2016, 18:33:34 »
Да,това означава,че нямате вирус :)
Животът - това е изкуството да се научиш да вървиш, въпреки стискащите обувки...

Неактивен Tina_Cvetanova

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 17
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
« Отговор #16 -: Април 18, 2016, 15:02:27 »
Благодаря на всички за отговорите. Тези месеци изживях голям стрес и най-после нещо хубаво да ми се случи и да съм от тези, които сами са изчистили вируса, може би е от здравословната храна,с която винаги съм се стремяла да се храня заради слабите си кости -  не пиех  алкохол и това е помогнало , вируса не е успял да се размножи. Въпреки това ми казаха ,че трябва да следя чернодробните си ензими през 3,4 месеца и след година отново да ме изследват за вируса в кръвта. Препоръчаха ми и да се ваксинирам за Хепатит Б, защото аз съм доста рискова с тези операции, които ми правят. Все още обмислям това с ваксината, но мисля да си я направя.
Благодаря още веднъж на всички. Бъдете живи и здрави :flowers:

Неактивен alex gavrilov

• Немедицинско лице
  • *
  • Публикации: 18
  • Може би излекуван, но твърде късно от хеп С
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Неуспешно завършенo
« Отговор #17 -: Май 01, 2016, 10:38:05 »
Не се плаши, Дано лекуващия те лекар те включи към най-новата терапия, предвид другото ти заболяване, тя почти сигурно ще те излекува късмет и успех ти желая
Желая късмет и оздравяване на всички болни

Неактивен Tina_Cvetanova

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #18 -: Май 01, 2016, 18:44:07 »
При мен не успяха да открият вируса на хепатит ц и засега не подлежа на никакво лечение :) Но въпреки това ще ме следят още известно време да видим дали окончателно съм го излекувала :)
Късмет и на теб и дано повече не се срещаме с вирусите на хепатит :)
« Последна редакция: Май 01, 2016, 23:30:51 от Tina_Cvetanova »

Неактивен Tina_Cvetanova

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #19 -: Април 03, 2017, 13:08:34 »
Здравейте, мили форумци! От много време не съм писала, но това не означава , че не следя всичко свързано с форума и сходните ни съдби! Реших да се включа отново тук ,защото ми предстои повторно изследване за наличие на вируса на хепатит Ц в кръвта. Миналата година то ми беше отрицателно, но както знаете това не е окончателно и изследването трябва да се повтори. Много съм притеснена и силно се надявам, че и тези резултати ще са отрицателни и сама ще съм се излекувала от вируса. През тази година лекуващата ми лекарка каза да следим чернодробните изследвания и слава Богу са в нормални стойности , няма никакви отклонения. Но не знам дали това може да ми служи за утеха и надежда , че нямам вируса на Хепатит Ц! Стахувам се да си направя изследването, но колкото и да ме е страх ще трябва да се реша. Дано поне резултатът отново да е отрицателен, защото ми омръзна от болки и болести, наскоро отново имах лошо падане и скъсах мускулни влакна ,предвид моята диагноза лекарите се учудиха, че костта не успя да се счупи. 
Въпреки ,че нямам никакви отклонения пак си спазвам диета, но доста отслабнах и това ме притеснява.Винаги съм била слаба , но от зимата  от този грип свалих 2 кг и все още не успявам да ги кача, дано не е само от хепатита, защото постоянно ме налягат черни мисли, колкото и да се опитвам да съм силна! Желая успех на всеки един от вас  и най-вече здраве, защото това е най-ценното , което може да има човек !:flowers:

Неактивен snd242

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 118
  • Генотип 3
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #20 -: Април 03, 2017, 16:50:41 »
Хепатит Ц е лечимо заболяване към момента, няма защо да забавяш или отлагаш изследването. Даже е препоръчетелно да се прави изследване. Добре е да знаеш ако го има, за да се вземат мерки навреме. Колкото по-късно, толкова по-мръсно!
Harvoni + Rebetol за 12 седмици
- старт 197 498 IU/ml
- на 4 седмица - няма го!
- на 12 седмица - няма го!
- на 12 седмица след края на лечиниието - абсолютно го няма! SVR12
- на 24 седмица след края на лечиниието - абсолютно го няма! SVR24

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007