Автор Тема:  бебе с хепатит  (Прочетена 4700 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен никол

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 3
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
бебе с хепатит
« -: Юли 16, 2017, 10:09:49 »
здравейте група :)  моята история е много дълга ще се опитам да ви разкажа на кратко . Аз съм на 25 г. разбрах за хепатита ми едва когато заминах да раждам никой преди това не ми е погледнал картона че пише че имам австралисийски антиген положителен, всеки месец ходих за кръв и урина но никой нищо не видял много много безотговорно при положение че имах оговорка с доктора и бях с избор на екип всичко си плащах но каакто и да е та мъките на почвата от там утивам да раждам и го виждат в картона ми по спешност ме оперираха бебето беше без тонове и така докторът е сестрите незнаеха какво да правели и не му биха веднага ваксина за хепатит "б" и докато  се чудеха аз и той хванахме вътреболнична инфекция. бебето ми беше много зле 1 месец в ковиоз и в тежко състояние, слава бого доктори от друга болница ми го спасиха :)  но мъките ни продължават той е на 7 месеца направихме му всички иследвания за хепатит "б" чернодробни,ПСР, при доктор Лазарова в Токуда и за съжаление моето бебче и с хепатит и с много високи стойности вироса е направил много копия :(  до 2 годишна възраст неможе да се назначава лечение ще трабва да изчакаме до тогава за да му се направи биобсия :( моля ако има и други мами с нашия проблем нека се свържат с мен в неяснота съм какво ни очаква . благодаря много

Неактивен Velimira

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 128
    • Профил
Re: бебе с хепатит
« Отговор #1 -: Юли 16, 2017, 20:47:01 »
Здравей Никол, съжалявам,че при теб обстоятелствата са се стекли така. Тук има майки,чиито деца са носители от раждането дори и след поставена ваксина, но предполагам те ще могат да ти дадат насоки какво да се предприеме. В много случаи въпреки високата репликация дробът може да не е увреден. Попитахте ли дали може да се направи Фиброскан на бебето?  Прави се в Токуда. А дали е възможно с имуностимулация да се опитате да помогнете на бебо да се бори с вируса преди да навърши две години? Попитайте лекуващата за това. Горе главата, станалото станало, сега се мобилизирай и търси всички възможни варианти за борба с вируса докато е още "пресен". Успех.

Неактивен никол

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #2 -: Юли 22, 2017, 09:56:47 »
благодаря много за отговора velimira дадохте ми поне малко спокойствие че не сме само ние, благодаря и за информацията  :)  за фиброксан  не са ни казвали нещо, но много благодаря септември сме на преглед и ще попитам. В момента пием само витамини за подсилване на имуната система , казаха ни че за сега само това , много съм отчаяна че трябва зя стойм и чакаме , моля всички майки който тш в моето положение нека ми пишат да зная как са те и през какво са минали и да съвет за добър доктор който ви лекува

Неактивен никол

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #3 -: Юли 22, 2017, 10:08:17 »
здравейте група :)  моята история е много дълга ще се опитам да ви разкажа на кратко . Аз съм  нисол разбрах за хепатита ми едва когато заминах да раждам никой преди това не ми е погледнал картона че пише че имам австралисийски антиген положителен, всеки месец ходих за кръв и урина но никой нищо не видял много много безотговорно при положение че имах оговорка с доктора и бях с избор на екип всичко си плащах но каакто и да е та мъките на почвата от там утивам да раждам и го виждат в картона ми по спешност ме оперираха бебето беше без тонове и така докторът е сестрите незнаеха какво да правели и не му биха веднага ваксина за хепатит "б" и докато  се чудеха аз и той хванахме вътреболнична инфекция. бебето ми беше много зле 1 месец в ковиоз и в тежко състояние, слава бого доктори от друга болница ми го спасиха :)  но мъките ни продължават той е на 7 месеца направихме му всички иследвания за хепатит "б" чернодробни,ПСР, при доктор Лазарова в Токуда и за съжаление моето бебче и с хепатит и с много високи стойности вироса е направил много копия :(  до 2 годишна възраст неможе да се назначава лечение ще трабва да изчакаме до тогава за да му се направи биобсия :( моля ако има и други мами с нашия проблем нека се свържат с мен в неяснота съм какво ни очаква . благодаря много

Неактивен Velimira

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 128
    • Профил
« Отговор #4 -: Юли 22, 2017, 13:09:43 »
Опитай и с Биозин за деца. Може да се приема от първия ден (според листовката), но все пак се обади на лекуващата да се консултираш.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007