edna_ot_vas Ще ти го кажа направо. Първо за Епщайн - 95% от хората са се сблъсквали с този вирус. Вероятно и с много други. За каквото и да се изследваш, все ще излезе нещо. Но не се ли замисли, че повечето проблеми може да са ти причинени от лекарствата и в частност антибиотиците. Често чувах, вкл. и от медицински светила - пий си антибиотик, нямаш грижи, но аз от 2 антибиотика в рамките на 10 години, преди да разбера че имам хепатит, щях да си докарам чернодробна недостатъчност и 2-та пъти. А представям си с постоянно пиене на антибиотици какво става. Когато се изчистих от токсините (с хепа мерц) при последната криза преди лечението ми, веднага спряха болките в ставите, мускулите, подутия корем, мигрена, сънливост и какво още не. Странно но и синузита ми изчезна тогава.
Често са свързани нещата - черния дроб регулира почти всичко, а нарушената работа, знаеш, води до интоксикация, която влиза и в мускули, стави, нерви, мозък...
Антибиотиците пък унищожават както вредните така и полезните бактерии. От там проблемите и със стомаха и честите инфекции. Просто няма какво да се бори с тях.
Вземи пробиотици (добри) за да си възстановиш чревната флора и внимавай с лекарствата.
Изчисти черния дроб, но много внимателно - бих ти препоръчал да е с лекарствен продукт, а не добавки, но все пак има риск от свръх-интоксикация при детоксикацията и затова трябва да се прави бавно и постепенно.
Ако искаш фибри и мазнини, дано не звучи като реклама, но си взех от една карловска фирма брашно и масло от бял трън. Силтона. Не са много скъпи, за поне 1-2 месеца в излиза около 40 лв. Сутрин лъжичка от маслото на гладно. То е като зехтин. Яде се половин час след това. Брашно на закуска - 1 лъжица с кисело мляко. Мисля, че не е добре, че не ядеш никакво кисело мляко, просто гледай да е истинско. Или поне без нишесте. Но както прецениш, може и с друго да го взимаш.
Ако не ти допада това, поне се замисли за антибиотиците.
Все пак държа да кажа, че това е мое мнение от личен опит, но не съм медицинско лице. Като последното не винаги значи, че са прави за всичко.
П.п. Сега видях, че фибромиалгията се е появила в следствие на изчистването, което може да е свързано със самите лекарства. Аз с уж безобидните нови лекарства за хеп.Ц си докарах доста проблеми, като не всички още са разрешени, но антибиотиците надали са ти помогнали за решаването на проблема.
П.п.2 - сега погледнах какво е Биозин Мама, та... може да съм се изказал малко неподготвен, но бременна ли си или кърмиш? Защото някои от съветите ми, може да са неприложими в този случай.