Автор Тема:  Борба с хепатит Б чрез алтернативни лечения  (Прочетена 30147 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Лени

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 67
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Борба с хепатит Б чрез алтернативни лечения
« Отговор #60 -: Март 16, 2022, 16:17:09 »
Моите anti Hbsag са 2lu/ml
Hbeag -
anti Hbeag +
Може да са ти точни резултатите ,да са забравили за anti hbsag    да ти го изследват.

Неактивен positivevibes

• Немедицинско лице
  • Публикации: 90
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: В момента съм на лечениe
« Отговор #61 -: Март 16, 2022, 17:47:30 »
Вече не съм в бг и нямам възможност за повторни изследвания. Ще си изчакам да дойде време за следващите, но просто се опитвам да разбера тези.
Аз не съм изследвала antiHbsAg, a antiHbe. При мен е точно това, че ако е наистина толкова нисък ДНК кога ще отчете е-антитела.

Неактивен Лени

• Немедицинско лице
  • Публикации: 67
    • Профил
« Отговор #62 -: Март 16, 2022, 18:23:51 »
Това не ми е ясно и на мен!Когато открихме със сестра ми нашия хепатит В  си имахме anti hbe и незная кога са се появили :sad3:Но пък се притесних за тези разминавания в стойностите на Hbsag при теб в двете държави.И сега се чудя,вярни ли са нашите изследвания.
Ужас!

Неактивен positivevibes

• Немедицинско лице
  • Публикации: 90
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: В момента съм на лечениe
« Отговор #63 -: Ноември 03, 2022, 13:09:38 »
Здравейте на всички, които следят темата ми до сега или ще я следят за в бъдеще. Отдавна не съм се включвала. Ще направя кратко припомняне на моя случай.
С активен е-антиген съм (в момента е под въпрос всъщност). Преди 3 год бях с вирусен товар над 380 млн., преди 2 години имах предполагаем флеър и вируса спадна до 31 млн и продължи да спада до 2-3 млн. Миналата година долу горе по това време поспадна до около 93 хил и след около 6 месеца се качи пак до 2 млн. Тогава имах леко поклащане в решението си дали да продължа с алтернативната си терапия (билки) или да започна Тенофовир. Реших последен тласък с билки - вирусът спадна до 30 хил за 3 месеца (и се появиха е-антитела, но за сега само на това изследване), след това вирусът стигна до 8 хил (най-ниското проследено до сега) и това беше май месец тази година. След това август се качи до 14 хил и сега октомври е 87 хил.
Естествено разбирате разочарованието ми, въпреки че все още съм позитивно настроена, че не е чак толкова фрапантно увеличение и не е милиони..
И така докато си оглеждах изследванията за пореден път, забелязах, че на HbsAg за количество пише Негативен на най-последното ми изследване.. а при предните изследвания винаги се движи около 3 хил до 5 хил. И се започна едно чудене.. това някаква грешка ли, поредна фаза ли е, мутация ли е, чудо ли е?
За съжаление при последните две изследвания нямам е-антиген и антитяло, така че не знам там какво се случва.
Имам час с доктора си другата седмица, но се опитвам да изумувам в момента какво се случва с този негативен резултат за HbsAg. Четох, че има мутации и се появява окултен хепатит, ако правилно съм разбрала протичането. Или, че е възможно и спонтанно изчистване, но би трябвало да няма и товар.. дали сега ще последва изчистването му при негативиран вирус или до сега е трябвало да се изчисти..? И така доста въпроси имам в момента, смятам, че ми трябват допълнителни изследвания, за да се види какво точно се случва и дали е грешка, но се опитвам да разбера за себе си какви са вероятностите. Ще се радвам на мнение на запознати :)
« Последна редакция: Ноември 03, 2022, 13:18:18 от positivevibes »

Неактивен sgra

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
  • Статус: Недиагностициран/а
« Отговор #64 -: Юли 02, 2024, 22:10:25 »
Благодаря за споделеното от Вас, positivevibes! Информацията е много ценна за мене, защото искам също да опитам с алтернативни методи преди да започна лечение с лекарства, които да пия доживот. Моля да споделите как се развиват нещата сега при вас? Успявате ли да държите под контрол вируса или все пак се наложи лечение?

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007