Автор Тема:  Колко време да се пие чай от бял трън и чай от шипка?  (Прочетена 1219 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен DiNo

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 3
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а

Здравейте група! 
Аз съм с остър хепатит Б, но ензимите поспаднаха и ме изписаха от болницата. Лекуващия лекар препоръча да пия чай от шипки по време на болничния престой, защото съдържа много витамин С.
Някой знае ли дали е добре да продължа с пиенето на чай от шипки всеки ден и ако да, за колко време? Трябват ли някакви почивки?
В болницата (без знанието на лекарите) започнах да си правя чай от бял трън, като варя 1 супена лъжица семена от бял трън в 400 мл. вода в продължение на 5 мин. След като престои до следващия ден, изпивам чая на два приема между храненията.
Имате ли информация дали е ок да се пие продължително, дали трябват почивки и някакъв личан опит с чая от бял трън?
Благодаря на всички в тази група и най-вече на организаторите и основателите на този прекрасен форум!
ДиНо

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007