Аз не се притеснявам и не мисля често за болестта си. Вероятно така ми е било писано...да се разболея

Само ми става болно, че като отида на преглед някъде и си мислят,че съм била върла наркоманка,а аз през живота си и обикновена цигара не съм пробвала...не пия алкохол,а за наркотици и дума да не става.
Сигурна съм,че детето ми ще е живо и здраво. Радвам се,че имам човек до себе си, който ме подкрепя

А и естествено се надявам рано или късно да се излекувам от тази коварна болест.... макар,че казват, че е нелечима...аз не вярвам, а човек трябва да вярва

А историята ми общо взето е тази, която написах в по-горния пост... нищо особено. До този момент никогане са ми взимали кръв от вената, не съм давала кръв, не съм имала хирургически интервенции... ходила съм единствено на маникюр, където са ми рязали кожичките на ноктите с ножичка.... ако от там може да се заразя - не знам

Ходих само на зъболекар...
Пускам всеки месец АСАТ и АЛАТ, билирубин общ.. все още не съм намерила гастроентеролог.... казаха ми за някаква гастроентероложка - Манастирска... била уж добра. Четох само,че бремеността трябва да се наблюдава от АГ и Гастро-ог.
По принцип не съм казала на приятелите ми,че съм болна,защото мисля,че ще ме приемат по различен начин и ще странят...
Това е ...

Обичам живота си... колко по-лоши неща можеха да се случат

Исках да попитам... има ли вариант въпреки ХЕпатит С изследванията да са положителни човек само да се е срещнал с Хепатита и после да се възстанови. Разбрах,че в лабораториите изследвали за анти ейч си ви тела...,докато имало възможност да се изследва директно вируса... или нещо такова...
Знаете ли нещо по въпроса?