Моята история
На 12 годишна възраст пролежах 1 месец в детско отделение на сегашната МБАЛ "Света Марина", Варна под съмнение за австралийски антиген. Мисля, че диагнозата не се потвърди. Коментираше се и Стафилококов сепсис . Тялото ми беше покрито с фурункули, главно по краката. Лекуваха ме с пеницилин , мускулно.
През 1996г, когато бях на 21 години усетих болка в кръстта и в бъбреците, като при сецване на кръстта. Бях на ехограф. Правиха ми кръвни изследвания; АСАТ и АЛАТ се оказаха високи. Правиха ми декември 1996г тест за Б и за Ц хепатит - бяха отрицателни.
През юни същата година имах кръвна манипулация в зъболекарски кабинет - почистване на зъбен камък.
Ноември същата година си направих малка татуировка на ръката в стаята на приятел, а не в студио.
В този период се водеше, че имам "Хроничен персистиращ хепатит"
На следващата година юни 1997г направиха повторен тест за HCV и резултата беше положителен. Проведоха се 2 курса на лечение с Интерферон Intron A , 3 пъти седмично, подкожно.
Помня, че 2000г РНК на вируса беше отрицателен.
През 2001г се разболях от А хепатит - АСАТ и АЛАТ отново скочиха. Пролежах около 1 седмица в инфекциозно отделение и бяха нормализирани, но не помня с какво са ме лекували!
Преди 2 дни открих този сайт , Свързах се със Силвана Лесидренска и по неин съвет съм си пуснал изследване за РНК на вируса днес. Резултатът ще е готов след 5 дни.