Автор Тема:  ХепАктив вече е във Facebook и създаде група "Аз държа на здравето си"  (Прочетена 5525 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
От вчера сдружение ХепАктив вече е и във Facebook!  :good:
Създадохме група "Аз държа на здравето си", чрез която ще се опитаме отново да подобряваме информираността и да се борим срещу неразбирането и неприемането в обществото на хората с каквото и да е заболяване. Колкото повече хората са информирани и загрижени за здравето си, толкова по-рано ще откриват заболяването си и съответно ще се лекуват успешно и навреме!
Решихме в тази група да говорим като цяло за здравето, а не само и единствено за хепатита, като разбира се, ще поставим акцент върху новините, свързани с черния дроб, но и ще публикуваме и други здравни новини.
Целите на тази група описани много добре в самата информация на нейната страница, затова я пускам и тук:
Цитат
Тази група е създадена за всички, които държат на собственото си здраве. Здравето е лична отговорност на всеки един от нас – да бъдем информирани, да знаем как да го съхраняваме и пазим, как да се чувстваме добре, как да се предпазим от заболявания.

В България хората със здравословен проблем често се сблъскват с некомпетентност, неразбиране и липса на адекватна грижа. Това важи с още по-голяма сила, когато проблемът се нарича хепатит.

Затова група пациенти се обединяват около идеята да бъдат полезни на другите като тях и да се опитат да променят ситуацията в България – така се ражда пациентското сдружение за борба с хепатита „ХепАктив”. Негови членове са не само болните от хепатит, но и техните близки и приятели, както и всички, които имат отношение към темата.

Хепатитът е сериозно заболяване, с което се борят над 500 000 българи. Можеш да бъдеш съпричастен – достатъчно е само да бъдеш по-отговорен към собственото си здраве, по-информиран относно рисковете и начините за предпазване, по-взискателен към мерките за безопасност, по-толерантен към хората с подобен проблем.

Нека всеки, който вярва в тази идея, да се присъедини към нас, и да покани и своите приятели! Колкото повече хора станат членове на тази група, толкова по-ясен знак ще е това, че нещо в обществото трябва и може да се промени!
Това е страницата на групата "Аз държа на здравето си": http://www.facebook.com/group.php?gid=141386912552178

Всеки, който иска, може да стане и приятел на сдружението чрез нашия профил във Facebook, който се намира на този адрес: www.facebook.com/hepactive

Изказвам специални благодарности на Тош, чиято е основната заслуга за идейната, а след това и за практическата реализация на това начинание!!!  :clap: :clap: :clap:

Поздрави,
Радо
« Последна редакция: Юли 29, 2010, 23:17:31 от Радослав Русинов »
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен dimizano

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 342
  • "Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон
  • Резултати: Неуспешно
  • Статус: Хроничен хепатит B
Браво Радо :clap: това е една чудесна новина.Радвам се,че вече има група създадена  във Фейсбук преди бях търсил такава група,но бях открил на английски.Аз ще се включа на драго сърце приканвам всички от форума да ме последват.

Неактивен sunshine

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 710
  • генотип 3
    • Профил
Радо, поздравления за поредната страхотна инициатива.
 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Неактивен viktori51

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 4
  • Имам близък с хепатит В
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Вече съм член на тази група!Успех!

Неактивен натттт

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 51
    • Профил
И аз съм с вас...

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007