Здравейте, много отдавна ви чета, но все не се осмелявам да пиша. Много се радвам че има такъв хубав форум и човек може да се информира толкова добре от тук. Благодарение на този форум се свързах с д-р Балабанска и започнах изследнаията за хепатит Б. Накратко да кажа за себе си. Аз съм жена на 33 г. От 4,5 г знам че имам Хепатит Б - откриха ми го при рутинните изследвания през бременността. Всички доктори ме уверяваха че съм преболедувала някога хепатит Б на крака и затова ми се засича сега в кръвта и че не тряба да правя нищо. Детенцето ми се роди, изследваха го веднага за хепатит и ми казаха че няма хепатит и че всичко е наред. Аз се успокоих като разбрах, че бебето ми няма хепатит и си заживях по старому. Но тази зима изкарах много тежък грип, наложа се да пия и антибиотик /по принцип избягвах да пия всякакви хапчета от както знам за хепатита/ и след изпиването на антибиотика се чувствах много зле, започна да ме подпира от дясната страна, изморявах се лесно и много се уплаших. От както знам за хепатита два пъти в годината си правя изследване на чернодробните ензими и винаги са ми били в норма. Така започнах да ви чета и реших да отида при д-р Балабанска. Тя ми пусна ПСР изследване и вчера ми каза резултатите - 5190 копия и каза че трябва да се лекувам - трябва да отида за биопсия. Но аз чета че това са малко копия и не се налага лечение. Ако може да ми кажете това малко копия ли са или са много. Благодаря ви много