Здравейте!!!
Ето ме половин година след края на лечението!Време,което за стандартнолекуваните вероятно доста кратко,но мен многократно ме увериха специалистите,които имах честта да ме лекуват,че е достатъчно ,за да се радвам на поредния отрицателен ПСР!!!СЕГА ВЕЧЕ МОГА ДА КАЖА,ЧЕ ПРЕБОРИХ ГАДТА!!!Още на втората седмица от лечението дадох този резултат и до днес не се променя!!!
Чувствам се ОК,радвам се ,че всичко приключи и с две ръце се моля повече да не ми се налага да мина през всичко това!
Искам само смело да кажа на всеки,на който му се предложи това лекарство за лечение,ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ДАЛИ ДА ПРИЕМА!!!Определено това е хапчето за успешно лечение!!!През цялото време повтарях,че съм късметлийка да се лекувам с него и все това ще твърдя!Естествено и аз имах странични ефекти,но всичко си беше от стандартните препарати,с които лекуваха мен и всички останали!Не ми бяха чужди нито температурата,нито болките в мускулите,нито вечната умора,граничеща с мързел,нито кървящите венци,нито дори окапалата коса....Нищо ново за всеки,който се е борил с хепатит!!!
Искрено пожелавам на всеки,които минава през това или тепърва му предстои....много късмет и САМО ОТРИЦАТЕЛНИ ПСР-и!
Успех!