Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - miks

Страници: [1]
1
Здравейте! Да попитам скоро ходилите - колко се чака за час, т.е. ако сега запазя ще стане ли този месец? По-горе са писали този телефон: 02/922 5001 - актуален ли е?

2
Да, задължително ще го повторя - дано всичко да е ок!!! Благодаря много за всички съвети и насоки! Ще пиша като разбера какви са резултатите от изследването - сигурно ще е скоро, защото вече съм към средата на 3тия триместър и трява да знам със сигурност до раждането. Само трябва да реша в коя лаборатория...

3
Здравейте, наистина не следя форума  :ashamed2: - покрай разни проблеми с бременността това остана на заден план.
Повторих и потретих и почетвъртих австралийския антиген - все е отрицателен. Пак правих Total-cora в специализирана лаборатория - отрицателен е. Само този ПСР е положителен. Според доц. Антонов едно от 2те е грешно - всъщност той ме изпрати в специалната лаборатория да повтора тотал кора и австралийския антиген и каза, че ако излязат отрицателни приемаме, че при ПСРа може да е станала грешка. Според него Писанец имат много чувствителна апаратура, но е много важно и как е съхранявана пробата и т.н. А аз дадох кръв 2 седмици преди да пуснат изследването...Но при подобни стойности (ако са верни) - няма нужда да раждам секцио (макар че ще ми се наложи по др.причини) и няма нужда от спец. внимание при ваксинация на бебето. Смятам за мое успокоение да повторя ПСРа като посъбера пари.
Така че случаят ми още е неизяснен.

4
А защо австралийският антиген е отрицателен? Anti-HBc total, за което ме посъветвахте да се изследвам, също ми е отрицателно. Възможно ли е още да съм в инкубационен период или сега да се разболявам??? Ужас...   :crying2:
Със сигурност ще се допитаме до някое от светилата в областта. Баща ми се е консултирал в един от центровете от линка, но не знам дали точно с някой от изброените специалисти.

5
Здравейте отново, излезна ми резултата на ПСРа и мисля, че не е добър, но не знам какво точно означава.
HVB ДНК количествен
в IU/ml            212/2.3 log    10 IU/ml     TagMan RealTime PCR
в copies/ml     1059/3.0 log    10 copies/ml  TagMan RealTime PCR

А на баща ми е в стотици хиляди резултата, а гастроентерологът му е казал, че е с пасивен хепатит и нищо да не прави  :sad3:

6
Мерси за съвета за окултния хепатит...но така стана, че ще си пускам направо ПСР теста. Баща ми реши да се ваксинира междувременно и като си пусна резултатите му излязоха положителни и то със стойности над 700...така че сега не знам какво да правя. Мога ли да се ваксинирам по време на бременност??? Кой риск е по-голям. А от 2 дни имам бодежи в дясно под ребрата и взех да си вкарвам вече големи паранои  :sad3: .

7
Пуснах си ги пак в лабораторията, където са излезли положителни.
HBsAg ми е 0.7 (положителен е над 0.9). Не знам има ли значение, че е леко близо до границата? HBеAg ще излезе чак понеделник. Все още се чудя за ПСР теста...Четох доста из форума, че има и скрит хепатит...не знам вече. Не искам да търся под вола теле, но пък..Ако се сетите какво друго мога да изследвам - моля ви пишете ми! Благодаря за подкрепата!

8
Благодаря ви много за бързите отговори !!! Мисля днес да ида да си пусна пак изследване в Хронолаб, но под друго име, за да не се повлияят от предишното изследване и ако пак излезе положително - отивам веднага в Писанец да правя ПСР.
И дано всичко да е Ок....поне в това отношение :).

9
Здравейте! Много съм притеснена и ви моля за съвет!
Бременна съм в 4-тия месец и при посещението ми на женска консултация преди няколко дни ми заявиха, че изследванията ми от миналия месец показвали, че имам хепатит Б. Учудих се страшно много, защото в последните 2 години на всеки 3 месеца си пускахме и аз и мъжът ми вирусология - Хеп А, Б, С, ХИВ, Васерман, защото правихме инсеминации и ни ги изискваха от клиниката по стерилитет. Последно сме правили в края на май.
Естествено, притеснихме се страшно много от този положителен резултат сега - ходила съм на зъболекар в близките 4-5 месеца няколко пъти и не е изключено да съм се заразила. Повторих изследването (HBsAg) в Бодимед (Пловдив) - резултатът излезна отрицателен. Потретих го в Писанец, като пуснах и антитела резултатът е следния:
HBsAg стойност 0.809 COI (0-0.9 Отр.);(0.9-1-0-Сива зона);(>1.0- Пол.)
HBsAg интерпретация - ОТРИЦАТЕЛЕН
Anti-HBs <2.00 ОТРИЦАТЕЛЕН lU/ml
АСАТ И АЛАТ са ми в норма.
Мъжът ми също се изследва и неговият резултат е отрицателен.
Моля ви, посъветвайте ме какво да направя, за да съм абсолютно сигурна!
Проблемът е, че имам други сериозни заболявания и ме водят рискова бременност и сега този хепатит Б съвсем ме съсипа :(.
Къде още и какво още да си изследвам? Положителният резултат ми е от Хронолаб, но кръвта ми е взимана в поликлиниката, където ми е женската консултация. Четох доста теми във форума и доколкото разбрах най-точен е ПСР теста - в Пловдив доколкото разбирам мога да го направя в Писанец? По-евтин вариант има ли като начало да се потвърди или отхвърли диагнозата?
Моля ви за съвет!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007