Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - SN

Страници: [1] 2 3 4
1
На лечение съм / Re: Започна се борбата
« -: Ноември 18, 2009, 22:58:38 »
Много успех и търпение мила Снежи!  :congrats:

2
Поздравления и честитки / Re: ЧРД Ради!
« -: Септември 02, 2009, 19:09:42 »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  :gift:
Много здраве, късмет и благополучие!  :flowers:


Снежи

3
Да, Ради ще чуя мнението на проф. Чернев, а също така и на доц. Антонов. Записах вече часове и ще направя консултации. Другото което мисля да направим е да повторим отново хематологичното изследване.
Галя, благодаря ти...вярвам, че в крайна сметка нещата ще се развият благоприятно и в наша полза. Отчаянието не е най-добрия съветник, но след получено одобрение, новината за отказа ме шокира. За сега смятам да му спестя това, но след консултациите със специалисти съм длъжна да обсъдим ситуацията. Това все пак е неговия живот и нямам право да решавам сама и вместо него. Момчето ми е силно, щом се справи със зависимостта ще се справи и с това.
Хубав ден на всички и добре, че Ви има!


Снежи

4
Дани...Пламен, благодаря  за отзивчивостта ви!
Дани, чела съм листовките на Рибавирина и знам че Таласемията е посочена в противопоказанията. Затова се взе решение да се започне терапия, но при по-строго наблюдение на кръвните показатели. Гневът ми е породен от факта, че веднъж го одобрявта и включват в листата и чак година след това незнайно защо решават да откажат терапията. Разбира се, че ще искам не само второ, но и трето мнонение. Записах час при професора, в четвъртък съм в София.

Снежи

5
Здравейте на всички!
Предварително се извинявам за неподредения и объркан пост, но хаоса в главата и мислите ми е пълен. Съвсем телеграфично ще припомня, че става дума за сина ми, който е с хепатит С и хетерозиготна В-таласемия (лека форма). След консултация на лекуващия лекар с проф. Чернев се реши при ежеседмичен контрол на хемагологичните показатели, че терапията с Пегасис 180 микрограма и Копегус 600 мг дневно може да бъде проведена.
С Протокол № 162/09.09.2008 г. беше одобрен и включен в "Листата на чакащи". Вчера получихме писмо от НЗОК с Проткол № 148/13.08.2009 г. ОТКАЗВАТ отпускането на скъпо струващите лекарства и препоръчват клинично наблюдение и преоценка на терапията /лечение със стандартен интерферон/.
Всички знаем какъв е процента на успеваемост при тази терапия.
Моля ви, държа да чуя /прочета/мненията и съветите на всички тук, особено важни са за мен. Все още не съм казала на сина ми за отказа...посъветвайте ме как му обясня, чи живота на 26-годишен младеж не струва пукната пара за нашата здравна система.


Поздрави: Снежи

6
Безкрайно благодаря за милите пожелания!  :kiss:
В забързаното си ежедневие съм пропуснала поздравлението, за което моля да ме извиниш.  :kiss:

Снежи

7
Моля ви не ме карайте да съжалявам и да се чувствам виновна за споделената информация. Не съм искала да развалям ничие настроение, исках само да споделя думите които поразиха и мен. Сега си давам сметка защо прогнозите на лекуващия ни лекар на сина ми за евентуално започване на лечение през февруари-март си останаха само думи.
Ще продължа с опитите си за връзка с цитирание тел.номер...вие също можете да го направите.

Снежи

8
Привет!
От месеци наред проверявам местоположението на сина ми в листата на чакащите. Няма проблем с проверката в сайта, проблема е че номера в списъка е константен. Всеки път един и същ. След безброй безуспешни позвънявания на 0800 14 800 /национален телефон на НЗОК/ днес за моя голяма изненада ми отговори дрезгав женски глас. На въпроса ми как бих могла да проверя местоположението в листата, жената любезно ми обясни...никак. Към днешна дата НЗОК отпуска лекарства само на започналите вече лечение, сиреч програмата за хепатит С за момента е спряна. И евентуално след 01.06.2009 година ще има яснота как НЗОК за напред ще продължи да отпуска лекарства за болните от хепатит...дали по програми или свободно. Под свободно какво имаше пред вид служителката на НЗОК така и не успях да разбера. Опитах отново да се свържа,но...нямаше кой да отговори. Дано съм била полезна с написаното.
Спокойни почивни дни!
Поздрави: Снежи

9
Поздравления и честитки / Re: 3-ти март
« -: Март 03, 2009, 11:07:46 »
Нека помним, нека бъдем единни и носим в сърцата си гордия български дух!
Честит празник на всички!

http://www.youtube.com/watch?v=kwJFDVu0LSs&feature=related


Снежи

10

Честита Баба Марта!   :flowers3: :flowers3: :flowers3:

Искрени пожелания за здраве, радостни и слънчеви мигове и пролетно настроение!

Бъдете усмихнати и щастливи, красиви и истински, сърдечни и добри!11
Честита Нова Година!  :flowers:  :flowers:  :flowers:
Нека тя бъде по-успешна от изминалата и малко по-неуспешна от всяка следваща. Много здраве, щастие , любов и много сбъднати мечти.....    :congrats:
Желая ви много усмивки през тази година... винаги можем да намерим
причина да се усмихваме, а това е като верижна реакция... усмихнеш ли
се на едно нещо, неусетно се появяват поне още няколко, които
заслужават усмивка Не губете никога ентусиазма и вдъхновението си и нека
чашата за вас винаги да е наполовина пълна ... бъдете силни и не пропускайте моментите да кажете на някой-обичам те!    :love5: :flowers:

http://www.vbox7.com/play:4ed99b95

Снежи

12
Предстои ми лечение / Re: ЗАПОЧВАМ ЛЕЧЕНИЕ
« -: Октомври 30, 2008, 14:12:32 »
Чудесна новина!  :clap2:
Поздравявам те и ти желая успешно лечение! Само добри резултати и никакви странични ефекти!!!  :congrats: :congrats: :congrats:


Снежи

13
Интелектът Говори, Любовта Знае


Нека ти кажа какво е да си влюбен.
Ти вървиш през водопад, а той се състои от кръв, повече прилича на завеса от кръв.
Преборваш пътя си през нея. Понякога замижаваш с очите си, затваряш устата си и задържаш дъха си. Накрая, когато достигнеш другата страна, виждаш поле от цветя, чуваш пеещи птички, лек ветрец си играе с косите ти, усещаш крилете на пеперудите как пърхат срещу теб.
Тази градина, приятелю мой, е Любовта. Сега вече знаеш защо казваме: "За тези, които търсят любовта, има много работа за вършене".
Засмях се, когато чух интелектът да казва: "Има само шест посоки и извън тях няма нищо. Това е границата, няма нищо отвъд това, което виждаме".
Любовта каза: "О, мой приятелю, има пространство отвъд и аз съм ходила там много пъти."
Интелектът видя пазар и започна да се пазари. Любовта видя същия пазар, но видя също и сто други удивителни места отвъд това…
Влюбените може да изглеждат в голяма беда , но те вътрешно празнуват. Коравосърдечните хора на ума са вътрешно в огромно опустошение.
Интелектът каза: "Не прави още една крачка към унищожение, там има само тръни".
Любовта каза на интелекта: "Всички тези тръни са вътре в теб самия."
Бъди тих и издърпай тръна на живота вън от стъпалото на сърцето, докато не видиш вътре в тебе това поле от цветя…

(Из "Стани огледало")
Джеляледдин Руми


14
Моята история / Re: Имаме нужда от Вас!
« -: Октомври 23, 2008, 16:48:02 »
Благодаря на всички ви!
Преди малко получих и уведомителното писмо! Чак  не е за вярване!
Документите внесохме в РЗОК на 19.08.2008 г. и на 09.09.2008 г. НЗОК вече е имала становище. Не е ли изумително?

Снежи

15
Предложения и отзиви / Re: Протест срещу ЗК!
« -: Октомври 23, 2008, 14:55:13 »
Подкрепям и се присъединявам към идеята!  :clap:

Страници: [1] 2 3 4

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007