Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - rosica

Страници: [1]
1
На лечение съм / Повторно лечение на хепатит C
« -: Септември 07, 2010, 10:01:14 »
     Започнах повторно лечение ,след неуспешен първи път.
 Много бих искала този път да е успешно!Наясно съм със всичко,зная какво ме очаква,но някак си не съм уверена в успеха.Така беше и първият път.
    В къщи ме подкрепят,но навън не споделям с никого.До този момент не съм ползвала нито един болничен и всички излизания от работа за рецепти и лакарства са били свързани с куп лъжи.Това адски ме уморява!
     Пожелавам си кураж и успех този последен  път!
                                                  Поздрави на всички Роси

2
Днес получих протоколите си за лечение. Веднага се чух с лекаря си и ми определи 30 август за постъпване в болница.
Само трябва да отида до личният си лекар за рецепта.
Попитах за прословутата "дупка", а той каза, че има оборотни лекарства.                     
Да го послушам ли, в противен случай от 1 септември е в отпуск?
Моля за съвет!

РОСИ                                                               

3
Централното управления на НЗОК отлага вземането на решение и определя 30-дневен срок за представяне на документи:
- изследвания на чернодробни ензими
- ТСХ
- и вирусни маркери
Кандидатствам за повторно лечение на хепатит C. От касата получих писмо с горното съдържание. Лекуващият ми лекар е в отпуск. Не зная какво да правя?
И какво значи "вирусни маркери"? Всичко, което трябваше, е направено и е с давност от тази година.
Моля, помогнете!

С поздрав,
Роси

Копие на оригиналния пост:
Цитат
ЦУ НА НЗОК ОТЛАГА ВЗЕМАНЕТО НА РЕШЕНИЕ И ОПРЕДЕЛЯ 30- ДНЕВЕН СРОК ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ:ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ЧЕРНОДРОБНИ ЕНЗИМИ,ТСХ И ВИР. МАРКЕРИ
  КАНДИДАТСТВАМ ЗА ПОВТОРНО ЛЕЧЕНИЕ  НА ХЕП.Ц.ОТ КАСАТА ПОЛУЧИХ ПИСМО С ГОРНОТО СЪДЪРЖАНИЕ.ЛЕКУВАЩИЯТ МИ ЛЕКАР Е В ОТПУСК.НЕ ЗНАЯ КАКВО ДА ПРАВЯ? И КАКВО ЗНАЧИ ВИР.МАРКЕРИ?ВСИЧКО,КОЕТО ТРЯБВАШЕ Е НАПРАВЕНО И Е С ДАВНОСТ ОТ ТАЗИ ГОДИНА.
  МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!   
                            С ПОЗДРАВ: РОСИ

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

4
Наложи ми се да посетя зъболекар тъй като ми падна пломба.Обясних му за хепатита,помрънка,но я направи.След час обаче получих болки и отидох пак.Доктора отказа да отвори зъба,тъй като цитирам,,нали разбираш че ме убиваш с твоя хепатит" и отказа да ме приеме.Помолих да ми препоръча друг негов колега или к-ка не знаел.Не мога да опиша  как се почуствах,разревах се исе прибрах.Пих един аналгин и ми мина,за сега.Ами ако пак ме заболи...МИСЛЯ СИ ДАЛИ ДА КАЖА ЧЕ ИНАМ ХЕПАТИТ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ.....
    ДОРИ НЕ ЗНАЯ КЪДЕ ДА ОТИДА

5
 ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ                                                                                                                                                                       
Много отдавна не съм писала ,но бях твърде уморена от лечението и от работа. Като че ли бях на автопилот,дори не мога да се зарадвам на отрицателния ПСР.
На вторият месец след приключване на лечението си направих асат и алат-завишени.Сега съм на хепатопротектори и ми взеха кръв за нов ПСР. Мисля,че вируса се връща,но не съм отчаяна дори се радвам че опитах и направих нещо за себе си.
Много бях пропуснала,изчетох почти всичко и  се надявам  да имате по-добър късмет от моя!

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!!!
РОСИ

6
Д-р Цонев е моят гастроентеролог.Работеше в 5 градска б-ца.Аз съм много доволна  от професионализма и отзивчивостта, с която работи.Мисля,че работи заедно с д-р Балабанска.
                  Поздрави Роси

7
   Здравейте всички!
    Много време не съм влизала във форума,но правихме ремонт и нямах компютър.Видях колко много съм  пропуснала,седнах и изчетох всичко.А сега на въпроса-имам постоянно главоболие,стигам до повръщане ако не изпия ацефеин.Като си измеря кръвното налягане имам малка разлика между систолно и диастолно.Личният лекар ме праща на очен ,аз мисля че съм за невролог.
   Моля,ако знаете нещо по въпроса да го споделите и не е ли вредно да пия всеки ден ацефеин?
   ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ,СПЕЦИАЛНИ НА СИЛВИ!
                                        РОСИ

8
  В един от постовете четох,че не е желателно да излагаме черния си дроб на слънце.Има ли някой информация по този въпрос?Все пак солариума е изкуствен източник на лъчиста енергия и би трябвало да няма противопоказания.
  Поздрави и благодорности на всички отзовали се!
                                                         Роси

9
  Здравейте всички!
  От известно време чета и пиша по-малко във форума.Неврон в един от постовете ме помоли да споделя историята си-не бях готова.Сега,обаче искам да .я разкажа.
     Имам хепатит ц от 1985 год.Заразена съм при кръвопреливане,след тежка катастрофа.Иронията е там,че до откриването му бях кръводарител.Всяка година давах кръв безвъзмездно и съм заразила много хора.Успокоява ме единствено моето незнание.
   Хепатита е 1б.Завърших шестмесечното лечение,чакам втори протоколи.НЗОК се бавят и останах без лекарства.Лекуващият лекар ми обеща л-ва и утре трябва да си ги взема.
 Проблема е,че може да ми осигури една инжекция и ако още се забавят протоколите прекъсвам лечението.Но не това ме притеснява толкова.Живях толкова години без никакви проблеми и ако е рекъл бог ще живея още толкова.
    Истинският проблем е НЕ ВЯРВАМ,че мога да се излекувам!!

10
Обръщам се към всеки,който има информация за цената на интерферона и рибавирина
Утре вечер си слагам последната инжекция интерферон,междувременно подадох документи в ЗК за продължаващо лечение-отговор няма.В ЗК ми казаха,че отговор ще имам след 20 работни дни,но вече ще бъде късно ,защото нямам лекарства.
Какво да правя?
       Предварително благодаря
          Роси

11
На лечение съм / Проблем с очите
« -: Февруари 17, 2008, 18:45:20 »
На лечение съм шести месец хепатит ц.Очите ми вече са непрекъснато зачервени,а сутрин
горните клепачи са подути.обикновено вечер шофирам и като сляза от колата и се погледна в огледалото очите са ми кърваво червени и болят.Никога не съм имала проблеми със зрението си и се приТеснявам.Имам и постоянно главоболие,но то не ме притеснява.Споделих с лекаря си -посъветва ме да си изследвам креатинина
Моля всеки ,който има информация по въпроса за съвет!
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007