Автор Тема:  Гастроентеролог във Варна , ЗК  (Прочетена 11897 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен galatea

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 56
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Гастроентеролог във Варна , ЗК
« -: Юни 29, 2016, 14:49:29 »
Остана ли във Варна читав гастроентеролог, работещ по ЗК?Имам хрон.хепатит В.До скоро посещавах д-р Мирчев,но и той вече е на платен прием.Препоръки за лекар от Терапията?
Усмихни се на живота,за да ти се усмихне и той!

Неактивен Таня Митева-Димитрова

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 112
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
Re: Гастроентеролог във Варна , ЗК
« Отговор #1 -: Юни 29, 2016, 19:18:30 »
Да, д-р Атанасова (Антония). В ДКЦ в терапията преди приемаше по ЗК. Тя е човекът, който ми обърна внимание и буквално ме спаси. Прекрасен човек. Може да бъде намерена горе в отделението на 11 етаж също.

Неактивен galatea

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 56
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
« Отговор #2 -: Юни 30, 2016, 11:11:04 »
Благодаря, Таня!А има ли приемен кабинет или трябва там да я търся.Като знам лудницата в Терапията, дали би ми отделила време?!И още нещо, знаете ли дали там все още правят изследвания за репликация на вируса? Не знам вече към кого да се обърна...
Усмихни се на живота,за да ти се усмихне и той!

Неактивен Таня Митева-Димитрова

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 112
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
« Отговор #3 -: Юли 02, 2016, 15:46:54 »
Моля за извинение за забавянето, но последните дни рядко сядам на компютъра. Аз посетих кабинета в ДКЦ -то по препоръка на личния лекар и с направление по ЗК. Но това беше Февруари 2012. Просто се обадих на телефона на докторката и тя каза кога да отида. За съжаление не пазя номера и, но предполагам че в самото ДКЦ може да запишат час. Нямам много подробна информация, защото поне две години д-р Атанасова боледува, но слава Богу, от почти година е обратно на работа, както сама ми каза. В отделението се прави ПСР, но човек трябва да е пациент на проследяване. Иначе в лабораторията в терапията (на втория етаж) правят това изследване. Цената е около 200 лв, поне аз платих толкова първия път, а после не съм плащала.
Телефонът ми е 0888276892. Може да ми се обадиш и да попиташ каквото искаш. Поне ще става по-бързо :) Няма да ме притесниш.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007