Автор Тема:  Има ли някой впечатления от д-р Проданова Стара Загора?  (Прочетена 44350 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен krasiii

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 58
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Статус: Има близък с хепатит C
Здравейте всички!
От петък разбрахме, че мъжа ми има хепатит С. Пращат ни в частния кабинет на проф. Чернев, но мъжа ми не се чувства добре, има стягане и тежест в гръдната област, отпадналост и получава някакви кризи. Тук не обръщат внимание на оплакванията му, казват, че всичко се дължи на стреса,но оплакванията му са още преди диагнозата и ние се тревожим за пътуването.
Разбрах, че има клиника по гастроентерология и в Стара Загора. Моля ви, ако някой се е лекувал там и има впечатления по конкретно от др. Проданова нека сподели! :'(

Неактивен Емануил Денков

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 352
  • хепB
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
 Аз лично нямам впечатления и не съм от Стара Загора и само 1 ще ви кажа, че няма смисъл да си губите времето там. Най-вероятно ще ви пренасочат към София. Проф. Чернев е може би най-добрия специалист в България по това което чета от съфорумците. Така че час по-скоро си уговорете час при него.
Поздрави Емо!

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
И аз бих ти препоръчал да отидете на преглед при проф. Чернев и да видите той какво ще ви каже и препоръча.
При хроничните хепатити е много важен опита на лекаря, така че се доверявай само на лекар, имащ опит в лечението на хронични хепатити и който е доказал се професионалист.
Освен избора на лекар бих ти препоръчал да се опиташ да се информираш максимално много за болестта - симптоми, развитие на болестта, заразяване, лечение - все неща които сме обсъждали доста тук във форума. Когато си информирана ще можеш лесно да преценяваш лекаря срещу теб - дали той наистина е специалист или просто ти говори общи приказки /или цитира остаряла информация от изпитите му в Медицинската академия отпреди години/, разчитайки на това че ти нямаш и идея какво е това хроничен хепатит.
Има неща, които зависят от теб и две от важните са да се опиташ да бъдеш максимално информирана и да си намериш лекар, който да е добър и на когото да имаш пълно доверие.
Успех!

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен katia

• Немедицинско лице
  • Публикации: 298
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
Тук има малко впечатления на хората от Форума за д-р Проданова:
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=983.15

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Съветвам те да идете при проф.Чернев. Аз също имах подобни оплаквания и той ми каза, че като ме вземе в отделението ще ми  направи всякакви изследвания за да разбере причината за тях. Освен че се занимава с хепатита той е "шеф на отделението за вътрешни болести в александровка болница". Това бяха думите му. Няма смисъл да умувате и да губите време в крайна сметка пак ще ви пратят в София.
Успех

Неактивен katia

• Немедицинско лице
    • Профил
Да, съгласна съм с последното, а и д-р Проданова е нещо като "ученик" на проф. Чернев, непрекъснато го цитира и интерпретира думите му. Най-добре да черпим информация директно от източника отколкото да се доверяваме на неясни разсъждения и мнения, които още повече объркват...
« Последна редакция: Октомври 29, 2008, 15:11:02 от Katia »

Неактивен dodo

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 118
    • Профил
Аз съм със смесени чувства от двете си визити при доктор Проданова преди 3 години. Вярно - изслуша ме, прегледа ме на ехограф, но въобще не ми предложи да посетя и друг специалист в София, нито ми спомена, че би било добре да си направя ПСР тест. Остана и искрено учудена от факта, че съм се осмелила да кърмя своето бебе въпреки хроничния хепатит Б. Аз тогава и обясних, че на детето е даден имуноглобулин и поставена ваксина и че ползата от кърменето се счита за по-голяма от евентуалния риск от заразяване. Тя пак остана дооста скептична.
Това обаче са моите лични впечатления и изборът на доктор си е лично ваше решение, така че дерзайте но не бездействайте
Късмет  :flowers:   
"Човекът е човек когато е на път "

Неактивен pepsi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 15
    • Профил
Аз лично съм ходила при д-р Проданова,не съм очарована,напротив мисля,че е прехвалена,каза ми че съм добре засега днк не ми пусна не било необходимо и т.н,сега съм при д-р Пенкова мн съм доволна,жената обяснява мн добре и то мисля,че доста се интересува с новостите покрай хепатитите,дори ми пусна безплатно днк от РОш,за разлика от Проданова.Това е моето мнение.

Неактивен katia

• Немедицинско лице
    • Профил
А тази д-р Пенкова, ако е в Стара Загора имаш ли някакви нейни телефони?

Неактивен pepsi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 15
    • Профил
Да ,тя работи в Ст.Загора в Медицински център "Св. Лука",номера нарегисртация 603-183

Неактивен dodo

• Немедицинско лице
    • Профил
На мен лично в Стара Загора ми допадна като лекар и човек др. Димитров. На мен ми обясни на времето (2003) доста обстойно и търпеливо що е това хепатит Б, какви изследвания се правят и т.н.
Приема в МЦ Надежда и работи към Окръжна болница.
Вие имате ли впечатления от него?

Неактивен sisa

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 48
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Той е единствения в Инф. отделение, които разбира от Хепатити. За съжаление не е гастро, а е инфекционист.
След като мина време и се върнах назад, той единствен ми направи изследвания които по - късно ми послужиха. Всички останали изчакваха. Тогава не бях готова за нещата които ми обясняваше, но беше прав за много работи...
Сиса

Неактивен dodo

• Немедицинско лице
    • Профил
Здравей, Сиси,
др. Димитров е точно гастроентеролог и като такъв приема в МЦ Надежда. Това не му пречи да работи в инфекциозно отделение.
На мен ми допадна именно желанието му да ми обяснява много подробно нещата, а аз харесвам точно лекари които приемат положително многобройните ми въпроси  :wink3:

Неактивен Vancheto

• Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1558
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
Контактувала съм с всички изброени лекари до тук от Стара Загора и с някои и неизброени.Ако трябва да избера от всички, мисля че Д-р Димитров е най-добрия.

Неактивен kelly

• Немедицинско лице
  • Публикации: 124
    • Профил
Мерси, Ванче.
 :flowers2: :flowers2: :flowers2:
Днес съм много щастлива.
 :gift: :gift: :gift:
Съобщение от администраторите: Достъпът на този потребител до форума е забранен, поради некоректно поведение!
За повече информация: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=1316.0

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007