Автор Тема:  УМБАЛ "Св.Марина", Варна - Клиника по гастроентерология  (Прочетена 25073 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен kitaeca1970

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 272
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
Пълни некадърници,вземам си назад всички хубави думи ,които съм казала тук  във форума .Това са хора ,които не знаят какво да правят,ходят по цял ден като мухи без глави.Не могат да вземат решения или ако един каже едно след малко другия ти каже друго.Толкова съм им бясна,че ми идва да  :fight2:В момента вливат на мъжа ми по една банка глюкоза сутрин и вчера му правиха кръвнозахарен профил ,защото му била висока захарта,ами че той нали е диабетик как няма да е висока с тази глюкоза.Ама те  в този час явно са отсъствали.Нямам търпение да го изпишат и да отидем в София,ако бях сигурна ,че няма да му навредя щях да го взема още сега от болницата.
« Последна редакция: Юни 26, 2009, 10:52:41 от Радослав Русинов »

Неактивен kitaeca1970

• Немедицинско лице
    • Профил
Ако това ,което съм написала ви се стори твърде неетично,нека модераторите го изтрият,няма да се сърдя.Отворих тази тема заради тези ,които са си избрали да се лекуват във Варна,да не очакват много от тукашните лекари. :scream:

Неактивен mam

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
    • Профил
  • Статус: Хроничен хепатит C
Пълни некадърници,вземам си назад всички хубави думи ,които съм казала тук  във форума .Това са хора ,които не знаят какво да правят,ходят по цял ден като мухи без глави.Не могат да вземат решения или ако един каже едно след малко другия ти каже друго.Толкова съм им бясна,че ми идва да  :fight2:В момента вливат на мъжа ми по една банка глюкоза сутрин и вчера му правиха кръвнозахарен профил ,защото му била висока захарта,ами че той нали е диабетик как няма да е висока с тази глюкоза.Ама те  в този час явно са отсъствали.Нямам търпение да го изпишат и да отидем в София,ако бях сигурна ,че няма да му навредя щях да го взема още сега от болницата.
Незнам наистина какво става с тези лекари! Реформата ли ги направи чиновници и търговци?
Дерзайте и успех!

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
Aз досега се въздържах да ви го кажа в прав текст и се опитвах да ви насоча към Сф. Знам,че ни е малко далече и мнооого натоварващо финансово, но това е положението.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен kitaeca1970

• Немедицинско лице
    • Профил
Ама точно са си търговци ,цялата работа е да се вземат едни пари по една клинична пътека,ако могат и от теб нещо да издрусат и са с чувството за добре свършена работа.

Неактивен tetibulka

• Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
Йоки,
почвай от сега да мислиш за избор на клиника в София.
Направи си сметка и за направленията и за определянето на дата за прием.
Ако си избрала св. Иван Рилски и доцента Антонов, на твое място вече щях да звъня за определяне на часове и приеми.
Първия ни прием там го чакахме един месец.
От друга страна някой каза, че доцентът ще отсъства през юли, но не е зле да се провери това пак.
Дани

Всъщност не ти пречи да се опиташ на повече места да му запазиш часове и дати за прием.
Hang in there.

Неактивен anita

• Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Резултати: Успешнo
Dnes се обаждах в Иван Рилски. Предложиха ми час за другия четвъртък, после доцента излизал в отпуск и да се обадя отново след 20.07.
В Токуда с направление записват за 21 юли

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен didosep

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 54
    • Профил
    • facebook
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
За съжаление това е истината.Тази болница е някакъв пълен хаос.Само за да питаш нещо трябва да изчакаш поне час.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007