Автор Тема:  Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки  (Прочетена 254164 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен galka74

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 0
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Здравейте, снощи бях много зле отново с адска криза.Не зная днес дали да продължавам с билката или да влизам в болница... Не мога да задържам билката всичко повръщам и кризите продължават, дайте съвет какво да правя?Анка ще съм ти благодарна ако ми дадете адрес или телефон на тази лекарка.Наистина се отчаях много а това не ми е присъщо.
Орфей, за операция ми казаха двама лекари, но наистина не искам да се подлагам.Това ще е крайната мярка която ще предприема.Смятам да продължа с тази билка да видим, но ме е страх и да не стане по лошо с мен ако не успея да ги изкарам и си държа на ината да не стане операция по спешност.Камъните които имам са около 10 на брой с големина 5mm. но имам и песъчинки в бъбреците, също и декември лежах в болница от хепатит който остана неуточнен което за мен беше много странно.В момента отново урината ми е доста тъмна и от снощи примесена с кръв.Моля Ви дайте съвет какво да правя, ще съм Ви много благодарна.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Галка, какъв съвет можем да ти дадем, освен да отидеш на лекар.
При всички тези оплаквания и проблеми в момента, надали е подходящо сега да упорстваш с тези билки. Иди на лекар, нека кризата да отмине, след това, щом имаш желание, опитай пак с билките.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен galka74

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Радо благодаря ти за съвета, но продължавам с билката.Не съм сигурна но мисля че болките ми от снощи са от раздвижването на камъните, защото бяха по различни от обикновено.Мисля, че въпреки че повръщах всичко все нещо е останало в организма ми и билката действа.Днес промених начина на прием, билката загрявах като чай а зехтина смесих с кисело мляко и малко захар.Така е малко по добре за приемане.Надявам се да успея, дано знаете какво е да вярваш че нещо ще ти помогне.Ще издържа още два дни и ще видим ако няма резултат, влизам в болница.Смятам да продължа да пиша по темата и се надявам коментарите ми да са от полза за хората.

Неактивен Аника

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
Галка, подкрепям казаното от Радо! Трябва да постъпиш за подробни изследвания. Кръв в урината - Не подценявай!!!
И какъв хепатит - неуточнен за Бога?
Проф. Иванова, както ти е казала и Орфей е пенсионирана. Не зная дали практикува вече като лекар, но преподава химия в Катедрата към МУ.
С всичко, което описваш, не вярвам да се ангажира да ти дава билки, защото е много съвестен и отговорен човек. Трябва да постъпиш в болница за изясняване на състоянието ти!

Дано всичко се нареди и не забравяй да изясниш и хепатита, за който споменаваш!

Успех
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен galka74

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Галка, подкрепям казаното от Радо! Трябва да постъпиш за подробни изследвания. Кръв в урината - Не подценявай!!!
И какъв хепатит - неуточнен за Бога?
Проф. Иванова, както ти е казала и Орфей е пенсионирана. Не зная дали практикува вече като лекар, но преподава химия в Катедрата към МУ.
С всичко, което описваш, не вярвам да се ангажира да ти дава билки, защото е много съвестен и отговорен човек. Трябва да постъпиш в болница за изясняване на състоянието ти!

Дано всичко се нареди и не забравяй да изясниш и хепатита, за който споменаваш!

Успех

Аника, днес се справям по добре с приема на билката и зехтина.За хепатита и аз реагирах остро, но вероятно при възпаление на жлъчката се получават симптоми сходни на хепатита а при мен е "Неуточнен" вероятно поради тази причина, че нямам хепатит а всичките тези симптоми са били от жлъчката.Сега съм със същите симптоми, но не е възможно да съм имала хепатит и да се  повтаря всичко.Лежах в болница 5 дни и ме изписаха бях се пооправила, но сега съм пак така.Ще издържа тази терапия не остана и ако нямам подобрение и кризите продължават, няма как ще отида пак в болница.Ще Ви държа в течение.

Неактивен Аника

• Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
"За хепатита и аз реагирах остро, но вероятно при възпаление на жлъчката се получават симптоми сходни на хепатита а при мен е "Неуточнен" вероятно поради тази причина, че нямам хепатит а всичките тези симптоми са били от жлъчката."

Галка, идеята ми беше горепосоченото да бъде потвърдено от лекарите и да си сигурна, че става въпрос само и единствено за жлъчката. Продължавай да си следиш урината. Дори и само следи от кръв - не трябва да се пренебрегват, а да се изяснят!
Радвам се, че си по-добре и стискам палци  :fingerscrossed:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,
Проблема ми е камъни в жлъчката. През м. август 2010 след криза ме диагностицираха с 7 мм. камък. Преди 14 дни, на 12.06 ми откриха два камъка - 22 мм. и 16 мм. за тези 2 години. Днес прегледах сайта за лечение на камъни в жлъчката с билки, ентусиазирах се и поръчах за утре на дъщерята на бай Васил от Севлиево - Цеца.
Въпреки, че камъните са меко казано, големички, аз ще направя лечението и ще пиша за резултата. Само че Цеца ми каза, че за резултата трябва повече време, от порядъка на 2 -3 седмици след края на 3-дневната терапия.
Така, че ще пиша със закъснение.
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 17:18:06 от Радослав Русинов »

Неактивен Мери_

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2373
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Здравей!

Желая ти успех с лечението!
Най-вероятно камъните да са доста повече от два, но с по-малки размери. И аз уж трябваше да имам само два камъка, а се изчистиха доста повече,но по-дребни. На ехографа струпаните на едно място се виждат като един с по-голям размер.

Поздрави,
Мери

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Мери, да те попитам нещо  - къде ги намирате камъните, къде се виждат, в изпражненията ли? :bye2:
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 19:30:51 от Радослав Русинов »

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,
вчера май зададох глупав въпрос,жена ми умря да се смее на моята непросветеност. Сега ми е ясно откъде и как бих могъл да събера камъчетата, ако почнат да излизат. И тук идва големия въпрос. Аз работя в чужбина - по 30 дни,после 30 дни почивам в БГ. Сега до началото на командировката ми остават 16 дни. До колко дни след приема започва чистенето и колко е болезнено за мъжете ? Аз с болката ще мога да се примиря,обаче не искам да стават усложнения и да не мога да замина на работа. Под усложнения ми се въртят в главата запушвания на канали от камъчета с по-големи размери и сложни операции след това. A и тези много на брой и размери камъчета не биха ли могли да запушат бъбречните канали или да увредят бъбреците по някакъв начин? Някой може ли да ме посъветва за това или да паля колата и да отида при бай Васил в с.Чавдар ? Защото на лекарите предполагам какво ще е мнението ....

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,
вчера май зададох глупав въпрос,жена ми умря да се смее на моята непросветеност. Сега ми е ясно откъде и как бих могъл да събера камъчетата, ако почнат да излизат. И тук идва големия въпрос. Аз работя в чужбина - по 30 дни,после 30 дни почивам в БГ. Сега до началото на командировката ми остават 16 дни. До колко дни след приема започва чистенето и колко е болезнено за мъжете ? Аз с болката ще мога да се примиря,обаче не искам да стават усложнения и да не мога да замина на работа. Под усложнения ми се въртят в главата запушвания на канали от камъчета с по-големи размери и сложни операции след това. A и тези много на брой и размери камъчета не биха ли могли да запушат бъбречните канали или да увредят бъбреците по някакъв начин? Някой може ли да ме посъветва за това или да паля колата и да отида при бай Васил в с.Чавдар ? Защото на лекарите предполагам какво ще е мнението ....
Здравейте,
Отидох днес при бай Васил от с. Чавдар. Човека ми обясни цялата технология на чистенето на камъни от жлъчката. Изясни ми се и как се събират камъчетата при желание от моя страна. Така че благодаря на всички за съветите,дадени във форума. От утре започвам 3 дневното чистене. След тези 3 дни ще се види за какво става дума.

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
За жалост ,аз не мога да се похваля с добро решение на проблема.Ходих до Севлиево и взех от дъщерята билките ,направих каквото трябва и днес една седмица след като ги изпих отидох на ехограф.Нищо не е мръднало ,там си стоят камъните ,много са и големи.За сега не знам какво да правя,не мисля да ходя на операция все още.Ще обмисля ,ако има начин да ги раздробя и изхвърля сам бих го направил,но времето ще покаже.
Да се чуди човек какви ги говорят някои ! Ти като си правил процедурата защо не пишеш дали си търсил камъчета ? Не се прави на жертва,като не вярваш на народната медицина,бегом в хирургията,там ти е мястото!!! :scream:
Днес аз преминах през първи ден от терапията. 5 приема,започнах в 08.00 и така през 3 часа ,докато завърших в 20.00 с всичко за деня. По време на мача ми се доходи до тоалетна. Събрах това,което излезе от мен. Долях го с вода. Изплуваха доста на брой зеленикави и меки образования , по точно 23 броя.Утре ми е втория ден. Аз спазвам много стриктно процедурата. Пиейки зехтина,си мисля,че пия мляко и така преодолявам нежеланието на организма да приеме зехтин.
Така наречените камъчета ги събрах на хартиена сълфетка. С нетърпение очаквам втория ден,за да се очистя колкото се може повече.
Бих искал дебело да подчертая,че няма никаква болка ,поне през първия ден. Пиете си спазмалгона с лечения сок 3 пъти по 1 хапче на ден и проблеми няма.
Утре вечерта ще пиша за втория ден и ако ми се доходи до тоалетната,с удоволствие ще изброя отделените камъчета.

Неактивен anita

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
Бай Васил каза ли ти, че е добре да се повтори процедурата след определен интервал?

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Бай Васил каза ли ти, че е добре да се повтори процедурата след определен интервал?

Каза да се проверя на ехограф и ако има остатъци да се приложи още един път.Не знам как се постват снимки във форума  имам хубави камъни за показване  56 броя досега  Аз съм на 2 ден и за него съм направил 3 приема . За днес остават още 2 

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,
Жив и здрав съм или поне така се чувствам. Вчера приключих с приемите. За тези 3 дни направих 5 +4 +5 = 14 приема - един по-малко. Втория ден нещо ме заболя в слънчевия сплит или ми се догади,не беше силно,но аз си помислих да не раздразня нещо друго и не направих 5-тия прием.
За тези дни изкарах  77 камъка, като първия ден 47, втория ден 24 и третия ден 6 броя различни по-големина камъни. Допускам да съм пропуснал някой и друг камък.Най - големия беше малко над 10 мм,имам снимки. На четвъртия ден,т.е. днес рано сутринта нищо не намерих.
След 8-10 дни ще ходя на ехограф да видя какво ще покаже. Доколкото за захранването, ще почна с лека храна - супи на повече приеми и малко като количество.
Бих казал,че процедурата мина доста леко,с изключение на втория ден,когато почувствах лека болка или гадене,не го определих ясно. Но сега както съм,мога да карам доста време без храна.Не чувствам отпадналост от липсата на храна,даже напротив.
Това е от мене. Някой ако иска повече подробности, на мейла ми yulian@all.bg.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007