За жалост ,аз не мога да се похваля с добро решение на проблема.Ходих до Севлиево и взех от дъщерята билките ,направих каквото трябва и днес една седмица след като ги изпих отидох на ехограф.Нищо не е мръднало ,там си стоят камъните ,много са и големи.За сега не знам какво да правя,не мисля да ходя на операция все още.Ще обмисля ,ако има начин да ги раздробя и изхвърля сам бих го направил,но времето ще покаже.
Да се чуди човек какви ги говорят някои ! Ти като си правил процедурата защо не пишеш дали си търсил камъчета ? Не се прави на жертва,като не вярваш на народната медицина,бегом в хирургията,там ти е мястото!!!

Днес аз преминах през първи ден от терапията. 5 приема,започнах в 08.00 и така през 3 часа ,докато завърших в 20.00 с всичко за деня. По време на мача ми се доходи до тоалетна. Събрах това,което излезе от мен. Долях го с вода. Изплуваха доста на брой зеленикави и меки образования , по точно 23 броя.Утре ми е втория ден. Аз спазвам много стриктно процедурата. Пиейки зехтина,си мисля,че пия мляко и така преодолявам нежеланието на организма да приеме зехтин.
Така наречените камъчета ги събрах на хартиена сълфетка. С нетърпение очаквам втория ден,за да се очистя колкото се може повече.
Бих искал дебело да подчертая,че няма никаква болка ,поне през първия ден. Пиете си спазмалгона с лечения сок 3 пъти по 1 хапче на ден и проблеми няма.
Утре вечерта ще пиша за втория ден и ако ми се доходи до тоалетната,с удоволствие ще изброя отделените камъчета.