Автор Тема:  УМБАЛ "Св.АННА" Инфекциозно отделение  (Прочетена 7335 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен stpopova

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 13
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Остър хепатит В
Ако ми позволите бих изказала благодарност оттук към екипа на д-р Петров в УМБАЛ Св. Анна - Окръжна болница, София. Те са инфекционисти, не специално хепатолози, но лечението ми беше съпътствано с доста добро откъм професионална  и човешка гледна точка отношение - и от страна на лекари , и от страна на медицински сестри, и от страната на санитарите. Научих много неща за хепатита от лекарите, които ми обясняваха подробно, когато ги питах. За мен това беше много важно, защото нямах лаптоп в себе си докато лежах в болницата.
Единствената забележка ми бе, че изследването за уточняване на вида на хепатита се забави 7 дни - през това време аз си карах само с глюкоза и Карсил. После се влоших, и ми сложиха трансметил без да е дошъл още резултата, чак след три дни от новото лечение имаше резултат за положителен хепатит Б.
Не зная колко време отнема такова изследване и коя лаборатория ползва Окръжна болница, но на мен ми се видя, че  времето е доста дълго и можех да се влоша още повече.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007