Здравейте и от мен,нов съм във форума,но се нуждаем от подкрепа.Ето я и моята история.Преди близо 6 години при рутинни изследвания при бременност на жена ми и откриха хепатит б,бяхме шокирани и небяхме наясно какво ще стане с детето.Слава Богу всичко мина добре и детето де роди живо и здраво и чисто от вируса.Благодарни сме на д-р Георгиев от Окръжна болница Пловдив,който ни даде кураж,че всичко ще е наред.Жена ми все отлагаше момента да започне лечение беше я страх,че е дълго с много странични ефекти,но вече след 6 години е готова да го проведе.Надявам се да ми рзясните повече за самото лечение от личен опит и какво да очакваме.Направихме отново консултация с д-р Георгиев,който работи в Медлайн и той ни каза каво трябва да направим.Изследванията не са много добри за съжаление немога да ги публикува,защото не са пред мен.Забравих да ви кажа,че аз съм чист от вируса и това ни озадачава много защото не сме се пазили преди да разберем след това докторите ме посъветваха да се ваксинирам.Ами това е от мен от Пловдив сме и ако знаете и други специалисти в тази област моля да ги споделите.Благодаря Ви предварително!