Автор Тема:  доктор Мария Атанасова от Варна???  (Прочетена 34567 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен vandal

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 147
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
доктор Мария Атанасова от Варна???
« -: Февруари 19, 2008, 18:47:03 »
Здравейте
Седя си и се чудя аз, че ме преглежда една докторка - Мария Атанасова от Варна, а нищо незнам за нея. Някой от форума чувал ли е нещо за нея като за специалист и изобщо някакъв отзив???

Неактивен msvetlinov

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 15
    • Профил
Re: доктор Мария Атанасова от Варна???
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2008, 07:42:43 »
Здрасти ;)
Бил съм на преглед при нея и имам изключително негативно мнение за нея. Не знам дали я хванах в лош де или й беше дошло, но се държа отвратително. Не ми даде никаква информация относно състоянието ми, а направо ме отряза казвайки ми, че "не ставали така нещата" без да ми каже аджаба как стават тея неща.Аз пък не й останах длъжен и й обясних, че с такова поведение няма да стане доцент като баща си скоро. Сестрата й, виждайки гадното й държание изглежда и дожаля и излезе след мен да ми каже какви профилактични изследвания да си правя следващите 6 месеца и пак да съм се появил.
А иначе за компетентността й не мога да говоря, защото изобщо не стигнахме до този етап да покаже от какво и колко разбира. Лично аз ти препоръчвам обаче да отидеш направо при доцент Коцев, от когото зависят решенията относно кой отива не лечение и кой - не.

Неактивен vandal

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2008, 09:28:21 »
На мене ми изглеждаше много мила жена...нали за Мария Атанасова говорим, а не за Антония Атанасова...Обясни ми всичко което се сетих да я попитам...а що се касае за Коцев - той трябва да ми разпише протокола за отпускане на лечение, и евентуално след около 1.5 - 2 месеца ще се срещна с него ако иска да се видим лично...ако не вземам си лекарствата и газ...

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #3 -: Февруари 21, 2008, 18:31:14 »
Здравейте! За д-р Мария Атанасова съм чувала, че е наи-добрата, но тя неработи по ЗК. Ходила съм при нея преди десетина години по друг повод. Наистина беше много мила и любезна. Преди месец ми поставиха диагноза хепатит С
и моя личен лекар ме насочи към д-р Пенчева  в поликлиниката на окръжна болница. Някой чувал ли е нещо за нея. Към кой лекар бихте ме насочили  във варна

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен lili_ana

• Немедицинско лице
  • Публикации: 115
    • Профил
« Отговор #4 -: Март 02, 2008, 10:38:54 »
и моя личен лекар ме насочи към д-р Пенчева  в поликлиниката на окръжна болница. Някой чувал ли е нещо за нея. Към кой лекар бихте ме насочили  във варна
-Анита,не отивай при Пенчева-тя е тази,която каза,че имам хроничен,ама съм смао носител на хепатита ,само след преглед на ехограф и чернодробни ензими.да не казвам,че установи,че имам увеличен далак и според сегашната ми лекарка-това е проблем,а за Пенчева не беше,но иначе взима по 40 лв за преглед.

Неактивен anita

• Профил
« Отговор #5 -: Март 02, 2008, 12:08:24 »
Аз ходих при Пенчева с направление по здравна каса. Незнам защо  само с повишен АСАТ и АЛАт каза че имам хроничен хепатит. После ми назначи изследвания за С и Б. Изписа ми транметил и каза да отида след месец, а ако иследванията за хепатит са положителни да ида веднага. За хепатит С се оказа положителен и  като отидох отново ми изписа и легалон и отново кза да отида след месец. Незнам защо беше необходимо това чакане. Междужременно намерих този форум и получих доста информация. Сега си мисля, че съм изгубила цял месец през който можех да съм направила всички изследвания и  евентуално да си подготвям документите за интерферон.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Публикации: 3192
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #6 -: Март 02, 2008, 12:12:29 »
ако си с остър хепатит,е нужно да минат около 6м. за да се даде възможност на организма сам да се изчисти от вируса. ако след пол. година все още даваш положителна проба, то тогава вече се говори за хронифициране и за лечение с интерферон.Не съм запозната с твоят случай,но може би това е имала впредвид и лекарката с изписването на трансметил и легалон- да се подпомогне "изчистването", ако не е доказано хронифициране.

Неактивен lili_ana

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #7 -: Март 02, 2008, 12:49:10 »
Аз ходих при Пенчева с направление по здравна каса. Незнам защо  само с повишен АСАТ и АЛАт каза че имам хроничен хепатит. После ми назначи изследвания за С и Б. Изписа ми транметил и каза да отида след месец, а ако иследванията за хепатит са положителни да ида веднага. За хепатит С се оказа положителен и  като отидох отново ми изписа и легалон и отново кза да отида след месец. Незнам защо беше необходимо това чакане. Междужременно намерих този форум и получих доста информация. Сега си мисля, че съм изгубила цял месец през който можех да съм направила всички изследвания и  евентуално да си подготвям документите за интерферон.
- ня мен с понижените стойности на алат и асат  пак ми каза,че имам хроничен хепатит-отиди,че я разбери тая лекарка.

• Global moderator
    • Профил
« Отговор #8 -: Март 02, 2008, 12:55:53 »
ниските стойности не са пряко свидетелство за увреждане на ч.дроб. Тук ще прочетеш за много съ-форумци ,които никога не са имали високи стойности и въпреки това, биопсията им е показала увреждане в някаква фаза. Да, принципно по високите стойности съдим за някакво "събуждане" на вируса,но не случайно хепатита има и друго име"тихият убиец" заради безсимптното си протичане. Хроничното състояние се диагностицира от специалист хепатолог и ако ти не си доволна от своя,те съветвам да си потърсиш бързо някой по-компетентен,дори и не от твоят град.Тук има дост. координати на специалисти,просто си избери един и му се обади.

Неактивен anita

• Профил
« Отговор #9 -: Март 02, 2008, 14:55:24 »
Съвета на Силвана е много добър. Дори личната ми лекарка ме посъветва да повторя иследванията в друга лаболатория, а като и казах че отивам в Сф при проф. Чернев каза, че съм взела много правилно решение.

Неактивен lili_ana

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #10 -: Март 02, 2008, 16:10:23 »
Съвета на Силвана е много добър. Дори личната ми лекарка ме посъветва да повторя иследванията в друга лаболатория, а като и казах че отивам в Сф при проф. Чернев каза, че съм взела много правилно решение.
-съгласна съм,че трябва да направим всичко най-добро за здравето си,но не ми се иска да повярвам,че има добри специалисти само в София-исками се да намеря някой и тук-във Варна.все пак едно ходене до София е свързано с доста време,разходи,нерви..дано да съм права и тук също да има лекари,които знаят какво да правят.

• Global moderator
    • Профил
« Отговор #11 -: Март 02, 2008, 16:46:09 »
ами аз ти казах моето мнение,надявам се някой да ти препоръча добър специалист във Варна

Неактивен lili_ana

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #12 -: Март 02, 2008, 16:51:30 »
ами аз ти казах моето мнение,надявам се някой да ти препоръча добър специалист във Варна
-за което ти благодаря :),и да ,мисля,че тук -във форума намерих подходящ специалист,но като видя как ще разтълкува резултати-ще знам става или не става:).

Неактивен didosep

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 54
    • Профил
    • facebook
« Отговор #13 -: Май 29, 2008, 21:13:54 »
аз докато вляза в болницата бях при проф.Върбанов.Намира се в поликлиника :Еквита: до морската градина.Много съм доволен от него.обясни ми добре всичко

Неактивен vandal

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #14 -: Юни 01, 2008, 13:56:41 »
къде пък е тая поликлиника еквита???Да не говориш за Курортна поликлиника в Чайка???

Неактивен didosep

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 54
    • Профил
    • facebook
« Отговор #15 -: Юни 08, 2008, 15:59:46 »
;Еквита; се намира малко по надолу от ВИНС-а. след спирката на автобус номер 20 когато отива към жп гара

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007