Честно казано при мен фиброзата спадна след като разкарах вируса. Което при вас е по-сложно. Лично аз най-добре се чувствах от брашното и понякога ме болеше след лечението вдясно под дроба - оправих го с 1 лъжица зехтин сутрин на гладно преди ядене в продължение на около месец. Омега-мастни съдържа зехтина, което е добре за дроба. Витамин Е-то не съм убеден че е окей, защото и той както и А-то е мастноразтворим, но и токсичен в големи дози - т.е. за човек с чернодробно заболяване може и да има проблеми и при средни дози. За лецитина не съм чел и не съм пробвал, но аз съм малко хахо на тема чисто и натурално затова със соята не бих се заигравал, предвид това, че най-вероятно ще е ГМО - не че ГМО-то ще ти направи нещо, а това, че е модифицирано за да издържа на по-сериозно пръскане с химикали - за по-високи добиви и т.н.
За Балабанска като човек не мога да кажа лоша дума. И като специалист предполагам е много добра, може би сравнение с останалите. Но малко ми падна в очите, когато ми каза, че нямам никакъв проблем, че желязото ми е високо (това след лечението за хеп.ц). А високото желязо е пагубно за дроба и тя би трябвало да го знае. Всеки път като се изследвам и имам високо желязо имам и леко завишен АЛАТ... а когато на 2 пъти ми спада желязото и ензимите влизаха в норма... та реших да споделя, защото сляпото доверие пак не е окей...
Но в крайна сметка имате не толкова високи фибрози - даже бих казал почти никакви, така че не виждам причина да се побърквате на тема сваляне на фиброза - просто си правете необходимото за лечението и се пазете от алкохоли, химикали и прочие.