Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Кали

Страници: [1] 2 3 4
1
              Чудесен резултат!!! :clap:   :clap: :clap:Поздравления и от мен!:Никога повече да не срещаш този вирус.Само отрцателни ПСР занапред.Наслади се на живота.Той вече е още по-прекрасен! :dance: :dance: :dance:

                Калин

2
                        Благодаря,ви за прекрасните пожелания! :flowers:  :congrats:

3
                            Здравейте всички.Първо искам да се извиня,защото когато имах тревоги и въпроси чиито отговори бяха с огромно значение за мен,винаги намирах време да ги задам.А сега когато завърших лечението... малко се позабавих със това да споделя резултата с вас.Това е най-прекрасното нещо,което може да се случи с всеки един от нас:да отвориш писмото и да прочетеш:"НЕ СЕ ОТКРИВА".В този момент  разбрах,че това което преживях и изтърпях,не е било напразно.Благодаря ви от все сърце и дай Боже всекиму такива рзултати.Желая на всички,които им предстои или вече водят борба с гадината да се справят успешно. :congrats: :bravo2:
                           Калин :flowers: :flowers: :flowers:

4
На лечение съм / Re: И cvetna вече се лекува
« -: Януари 29, 2010, 14:15:01 »
      Честито!Радвам се,че при теб нещата се развиха бързо.Дано с всички за напред е така.От тук нататък само отрицателни ПСР!!! :congrats: :congrats: :congrats:
       

5
             Поздравления!!!  :clap: :clap: :clap:
                           

6
         Привет на всички! :wink3:
     Имам идване до София и ще направя всичко възможно да дойда на кафенце. Ще се радвам да се запознаем!До скоро!По- точно до събота!  :congrats:
     
        Калин :bye2:

7
                  Съжалявам за загубата ти,Руми!
                  Моите най-искрени съболезнования!Да се надяваме,че там вече не ги боли!
                  Нека майка ти да почива в мир!


                   Кали
     

               

8
На лечение съм / Re: Моля за съвет
« -: Ноември 06, 2009, 08:51:52 »
            От все сърце,огромно БЛАГОДАРЯ!!! :flowers2:

9
На лечение съм / Re: Моля за съвет
« -: Ноември 01, 2009, 13:02:53 »
                Благодаря за прекрасните пожелания! :kiss: :flowers:Дай-боже на всеки,независимо през какви трудности е преминал,накрая да се похвали с успешно лечение!!! :congrats:Благодаря на създателите и на участниците в този форум,защото без Вас,нещата при мен не биха се развили така добре. :flowers: :flowers: :flowers:
                Поздрави:Калин     

10
На лечение съм / Re: Моля за съвет
« -: Октомври 31, 2009, 20:00:56 »
                Привет! :wink2:
         Липсата на лекарства е вече история.Получих  протоколите за още 6 месеца :dance:.За щастие ДОБРИНА и ДОВЕРИЕ съществуват и в реалния живот,и не прекъснах лечение:flowers::kiss:
         Накратко как протича лечението ми:Започнах с 927000копия 1б-генотип.На третия месец отрицателен ПСР! :angel: :dance: На 2-3месец асат и алат влязоха в норма и се задържаха на 20-30.Хемоглобина ми от 160 падна на 104-108 и се задържа в тези граници и до сега.Лекуващият ми лекар каза ,че не е желателно да намаляме дозата рибавирин,ако хемоглобинат ми не падне на 100 и под 100.Не се чувствам особенно комфортно,свикнах със страничните ефекти,ако може така да се каже.Ще търпя и ще стискам зъби.
         Имам две прекрасни момчета,които искат татко им да бяга,скача и рита топка без да се изморява толкова бързо.Така че нямам избор.
         Желая на всички от съце да се преборят с вируса.И дано да имате по-малко странични ефекти.
     
            Калин  :bye2:

11
На лечение съм / Re: Моля за съвет
« -: Октомври 27, 2009, 20:37:12 »
              Привет отново,
   Благодаря на всички загрижени, които ми писаха.Все още съм на лечение,което не съм прекъсвал.Ще пиша с подробности ,когато имам такива.
                     
               КАЛИН

12
На лечение съм / Re: Моля за съвет
« -: Октомври 24, 2009, 11:30:04 »
             Рибавирин имам достатъчно.От клиниката ми дадоха Почти за цял месец.
     
                  Калин

13
На лечение съм / Re: Моля за съвет
« -: Октомври 24, 2009, 11:17:54 »
              Здравей, Дани,
     Никой не иска това от мен,но това се получава на практика.На мен също не ми харесва този вариант.


          Поздрави:Калин

14
На лечение съм / Re: Моля за съвет
« -: Октомври 24, 2009, 10:42:03 »
             Благодаря, за отговора Радо,
     Предполагам,че ще ми се наложи да прекъсна лечението.Може да е за 15-20 часа,но невиждам друг вариант.Днес и утре са събота и неделя и надали ще открия някой,който ще ми обърне внимание в София.В понеделник се завръщат завеждащ клиниката и лекуващият ми лекар в Плевен.Не допускам,че ще ме оставят без лекарства.Лош късмет бе за мен,че отсъстваха тази седмица.А може в понеделник да пристигнат протоколите.
     Ако прекъсна лечението,ще имаме поне поглед какъв е крайния изход от лечението с кратко прекъсване.Надявам се Рибавирина да подтиска гадината да не се размножава за това време.Преди доста време четох един пост във форума,че лакуващия лекар е прекъсвал лечението за около месец,ако не ме лъже паметта и лечението бе успешно.Зная,че това е индивидуално.Надявам се,че съм от късметлиите.
     Относно дело срещу ЗК и аз съм на това мнение за сега.
       

     Поздрави:Калин       

15
На лечение съм / Моля за съвет
« -: Октомври 23, 2009, 20:55:45 »
         Привет на всички!
   Не съм писал много отдавна,макар,че около моето лечение има много радостни новини.Ето как протече лечението ми през първите 6 месеца.Нямах непоносими странични ефекти.Почти постоянно имам  леко главоболие, лесна уморяемост и болки в ставите.Не е малко но свикнах.В края на третия месец ПСР-отрицателен!Чудесна новина,но не смея да се зарадвам както трябва защото, преди около две години един също така отрицателен ПСР,ме забави година а и малко повече с лечението.Никой тогава не се ангажира да ми обясни как след отрицателния ПСР,три месеца след това,асат и алат скочиха до 300-400 еденици.И сега не смея да се радвам докато не се повтори,ако имам късмет.
   В момента проблема ми е друг.Подадох документи за продължение на лечението в  РЗОК на 08.09.2009г.и до този момент нямам никаква вест,ще ми бъдат ли подновени протоколите или не.От РЗОК ми отговарят,че няма причина за отказ,отговарял съм на условията за лечение,само трябва да изчакам да върнат от София протоколите,но кога ще стане това,незнаят.Вече с днес станаха 45 дни.От клиниката ми дадоха Интерферон и Копегус за две седмици и аз си помислих,че проблема е решен,но не.Сега в неделя трябва да си поставя поредната инжекция,но я нямам.Лекуващият ми лекар предполагам стига да има в наличност  ще може да ми даде отново,но това ще е другата седмица.Притеснява ме и факта,че вече са ми дали за две седмици,а не съм само аз с този проблем.Дано съм бил ясен и не съм ви отекчил.
   Имам два въпроса.Първия е: Много ли рискувам с лечението си ако прекъсна Интерферона за 2-4 дни?Таблетки Копегус имам за още една седмица.Втория въпрос ми е:На този етап има ли смисъл да завеждам дело срещу РЗОК и НЗОК.Мисля,че ще бъде само губене на време и средства и много нерви.Разбирам,че и ако така разсъждава всеки,никога нищо не ще се подобри.Затова се двуомя много.Спира ме това,че институциите в Б-я,се защитават една друга и не работят за хората от чийто гръб получават заплати,а срещу тях.
             Поздрави:Калин

Страници: [1] 2 3 4

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007