Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - nikolai1221

Страници: 1 2 [3] 4 5
31
благодаря ти много аника янулари ще си пусна антитела

32
HBSAg потвьрдителен тест  резултат отрицателен /-/

33
здравеите влизам за да се похвалия днес си направих иследваня за хепатит б и те са отрицателни :carate: сега само антитела трябва да си пусна в 5 месец и тогава ще се вчита че сьм излекуван налитака искам да ви питам за австралиски антиген трябвалидасе иследвам

34
още не сьм се виждала с лекуващата лекарка сега на 21 декември ще се видя с нея да видиме какво ще каже. благодаря аника са отговорите

35
днес взех иследванята си асат 19 алат 26  ггт12.  общ билирубин 22 директен 5.4 билирубина ми се повиши беше 16 на какво се дьлжи ако може някои да ми помогне и да ме извини ако ставам нехален.

36
здравеите мисля в сряда да пусна иследваня за вируса ще направя 3 месеца как са ме исписали от болницата но имам все още отпадналост .

37
здравеите пак сега на 22 ще направя 3 месеца искам да ви питам краката защо много ме болият сутрин нормалнолие

38
Моята история / могали да си правя зьбите
« -: Декември 12, 2016, 10:27:35 »
здравеите с остър хепатит б сьм могали да си правя зьбите

39
здравеите и на мен ми направиха ехограф на щитовидна жлеза но аз сьм опериран и ми е взета половината сигорно за това ми направиха ехограф.

41
много ти благодаря елтирокса го продьлжавам.искам да ви питам имам зачервено гьрло някакьв грип ме хвана какво мога да пия.

42
дали ниякои ще ми помогне

43
здр преди малко си взех резултатите асат 20.0 алат 26.9 ггт14 общ.билирубин 19.2 малко се покачи беше 16,но е пак норма.
директен билирубин4.8 как  вървят нещата дали е отрицателен HBsAg
сьщо искам да ви питам на 8 август се оперирах от щитовидна жлеза преди около 15 дни сьм спрял елтирокса не знам дали ще си навредя като сьм го спрял.

44
да ас сам сьм го спрял но преди да го спра иследванята баха нормални за щитовидна жлеза от утре ще продьлжа да ги пия каза лекуващят лекар че не пречи на черня дроп елтирокса .

45
да ас сам сьм го спрял но преди да го спра иследванята баха нормални за щитовидна жлеза от утре ще продьлжа да ги пия каза лекуващят лекар че не пречи на черня дроп елтирокса .

Страници: 1 2 [3] 4 5

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007