Мисля, че следвайки логиката на доктора Киро е прав
Аз ще ви разкажа за последния бисер на джипката на сина ми.
Той на 5-6 год. започна да повръща, по-скоро като рефлукс, мнението и беше, че това било поради несъвършения му още стомах.Сякаш до тази възраст е бил съвършен и изведнъж е станал несъвършен.
Положението се влошаваше, докато на 14 год. стана нетърпимо- непрестанни болки и повръщане.
Диагнозата и се промени- психологичен проблем, даже и причина измисли-раждането на второто ни дете.
Аз през цялото време и повтарях, че има язва, а тя и всичките ни специалисти- не е възможно на тази възраст.
След като обиколихме всички гастроентеролози в Ст.Загора и изпробвахме какви ли не схеми на лечение без да знаем какво лекуваме, в София установиха с гастроскопия две язви в началота на стомаха.
Не че в София му намириха лечение, лечението си го намерих сама, чух лекарството от една приятелка, купих го, купих и Саменто за всеки случай и започнах....след два месеца вече нямаше и помен от страданията му и така вече две год. няма проблеми да чукна на дърво
Въпросната джипка обаче не може да се примира с факта, че аз се оказах права, а тя- не.
Сега като разбра за високата му виремия преди седмица, отсече" Затова го е болял корема и е повръщал"
БРАВО !
Затова децата ни умират от апендицит в 21 век
Явно язвата не е достатъчна причина за нея, но дори и да приемем че е права как така спря вируса да действа по този начин, със сигурност не е бил повече тогава.
Тя явно не може да се примири, че аз една проста пациентка прозрях причината и не и се доверих на психичния проблем.
Не може да преглътне, ясно е , поне да не дрънка глупости