Автор Тема:  Относно даряването и продаването на лекарства във форума!  (Прочетена 17515 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3183
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Поради зачестилите обяви за продажба на лекарства за лечение на хепатит В и С във форума и поради невъзможността на тези хора да докажат дали са закупили тези медикаменти лично, или продават лекарства, получени безплатно по Здравна каса,

СЕ ЗАБРАНЯВАТ ОБЯВИТЕ ЗА ПРОДАЖБА! ВСЯКА ЕДНА ОБЯВА ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИВАНА БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.

ВЪВ ФОРУМА СЕ ТОЛЕРИРАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО ОБЯВИ ОТНОСНО ЛЕКАРСТВА, КОИТО СЕ ДАРЯВАТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО!

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен astrancer

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 12
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Естенсвено че има как да се докаже естеството и произходата на препарата и да права сте че тука не е онлайн магазин но все пак нали целта е да си помагаме.
Имам чуството че е адресирана към мен тази тема защото вчера пуснах такава тема но истината е че хората нямат пари и когато някой реши да направи малко добро е сложен под общ знаменател 
Имам харвони 6 опаковки по средно 30 000 = 180 000 НО е закупено от индия на цена около 15 000 цялото това е над 10 пъти разлика в цената и го давам на цената на която е купен това според вас дело има ли нещо нередно че трябваше да бъде изтрито

• Global moderator
    • Профил
Тази тема няма как да е адресирана към теб, тъй като е публикувана преди доста време. Това решение е взето от Управителния съвет на сдружението, който е създал и поддържа този форум. Няма как да отговорим на всички очаквания. Ако не публикуваме обяви-защо не го правим; ако публикуваме влизаме в други филми. Отделяме огромен времеви, че и финансов ресурс, за да ви предоставяме място за комуникация и актуални статии по темата, които се ползват от всички абсолютно безплатно. Нямаме даже членски внос, за разлика от други организации. Единственото ни желание е да се зачитат правилата на форума. Мисля, че е честна сделка.
Никой не ви забранява да си говорите каквото и да е било на лични съобщения, но теми за продажба няма да се публикуват.

Неактивен astrancer

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 12
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
минопол и ножа и сиренето в тях разбирам те напълно (никакви лоши чуства към вас )просто е жалко и да знам че не вие сте виновна или имате нещо общо както и да е лек ден

• Global moderator
    • Профил
Както казах-комуникацията на лични съобщения е вариант. ;)

Неактивен Nikki22

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 25
    • Профил
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Остър хепатит В
Останали са ми 6 таблетки Зефикс. Ако някой, има нужда, мога да му ги пратя.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007