Радо , нали знаеш -като се тръгне спиране няма
Вече съм уговорила и неонатолога.Макар и те да не са много наясно , та им оставих листовката да се пообразоват- дозировки , начини на поставяне и така .
Може би ще се наложи да намеря и предоставя повече инфо, да знам със сигурност , че са прочели(бях чела за лекарка , която смятала да го постави венозно )
Само ме притеснява едно - някъде из нета бях прочела , че не е добре имуноглобулина да се поставя на бебето заедно с другата задължителна ваксина БЦЖ(против туберкулоза) .
Дали това е факт или нечия догадка ?Сега трябва и това да проуча .
Ако знаете нещо и по този въпрос ...
Естествено , че ще пусна повече инфо , просто първо трябваше да "изригна" в един по-емоционален пост
и после фактите .
Това , което ми е доставено от Испания е
Gamma Anti-Hepatitis B Grifols
600UI 3 МЛ
90 ЕВРО
Момичето не спомена нищо за рецепта.Знам,че аптеката го поръча и тя след няколко часа го взе(предоставили са й дори хладилна чантичка).
Това е най-малката разфасовка,която са можели да осигурят макар , че на мен за новородено ще ми е достатъчна и по-малко от една трета , но ...няма значение -по-добре да остане , отколкото да липсва .
Надявам се като ми излязат резултатите от вирусната репликация,всичко да е наред.Плюс осигурения имуноглобулин...бебо да е добре.
Макар да ми казват - ами ако се окаже , че детето няма да има нужда от него....
Но нали той не нанася вреда , поне ще съм по-спокойна и за кърменето .
Пак се отплеснах, извинете ама ...бременен мозък