Здравейте!
Аз съм на 24 години, преди няколко дни имах ужасна жлъчна криза и вселдствие на това ми откираха 26мм камък в жлъчката, които е застанал неподвижен до устема. Единственето нещо, което може да се направи за мен според думите на лекарите е операция. Аз имам панически ужас от това и съм готова на всичко за да го избегна. И сега страха от операция е преплетен със страха от това болката ми да не се върне, защото е нетърпима.
Днес и аз бях до с. Чавдар при Васил Панчев , спирам лекарствата и от утре започвам три дневната процедура с билката,с огромна надежда за ефекта чудо и камъка да се махне безболезнено и без хирургическа намеса! БОЖЕ, ако това стане, в какъв свят живеем и зао никой не е позлатил този човек, зао не се говори и разгласява, защо разрязват изобщо хора?

Аз ще се заема с популяизирането на тази билка (стига разбира се, Васил Панчев да ми даде съгласието си), нека стане, нека , така искам, дано подейства...!!!!
Моля ви ако някой има вече този опит или би могъл да ме посъветва нещо, горещо ви моля направете го.
Предварително ви благодаря!