Автор Тема:  Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки  (Прочетена 260615 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен safak

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 0
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Благодаря. Продължаваме... Следващата седмица ще минем на цветен ренген и ще пиша за резултатите. Успех на всички.

Неактивен safak

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Ето ги и нашите първи "гадорийки" .
Може ли някой да ми препоръча лаборатория за изследване на камъните и специалист с добър ехограф или цветен ренген. Успех на всички.

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Здравейте!
Аз съм на 24 години, преди няколко дни имах ужасна жлъчна криза и вселдствие на това ми откираха 26мм камък в жлъчката, които е застанал неподвижен до устема. Единственето нещо, което може да се направи за мен според думите на лекарите е операция. Аз имам панически ужас от това и съм готова на всичко за да го избегна. И сега страха от операция е преплетен със страха от това болката ми да не се върне, защото е нетърпима.
Днес и аз бях до с. Чавдар при Васил Панчев , спирам лекарствата и от утре започвам три дневната процедура с билката,с огромна надежда за ефекта чудо и камъка да се махне безболезнено и без хирургическа намеса! БОЖЕ, ако това стане,  в какъв свят живеем и зао никой не е позлатил този човек, зао не се говори и разгласява, защо разрязват изобщо хора???? Аз ще се заема с популяизирането на тази билка (стига разбира се, Васил Панчев да ми даде съгласието си), нека стане, нека , така искам, дано подейства...!!!!
Моля ви ако някой има вече този опит или би могъл да ме посъветва нещо, горещо ви моля направете го.
Предварително ви благодаря!

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
И ще ви помоля също така да ме посъветвата за изпиването на зехтина- бай Ваил ми каза ако ми е мнооого трудно да го смеся с малко кисело мляко и така да го изпия, но аз имам непоносимост към кисело мляко. Всмисъл такъв гади ми се, не обичам кисело мляко. Може веднага да си изпивам водичката след зехтина, но не вярвам че ще е достатъчно. Много по приемливо ми се вижда с лъжицата мед, за която пише Мери_ , аз пропуснах да питам бай Васил като не мога с кисело млкяко с нещо друго освен с вода дали става.
Мери, теб бай Васил ли те посъветва за лъжицата мед, не искам да криввам изобщо от преднаписанието му, заяото съм засложила всичко на това лечение с билката само и само да не ме оперират  :sad3:
Надявам се скоро да пишете   :flowers:

Неактивен лили

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 25
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Опитай с локум. На нас така ни беше написъл на бележката.
Успех!

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Благодаря! Вече първи прием на зехтина успешен  :dance:

Днес попаднах на една информация, че според някакъв лекар по този метод не се изкарват никакви жлъчни камъни, а оцветени мазнини  :sad3:  Дано да греши   :girl_angel:

Някой от вас след такава процедура след изкарване на камъни от жлъчаката по методана бай Васил, ходил ли е на ехограф да констатира липсата на камъните, какво ви казаха лекарите?

Лили при теб какво се случи?
Всяка информация ще ми е от полза, благодаря предварително.

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
safak ходихте ли на ехограф? Констатираха ли липса на камъните от жлъчката?
Благодаря за отговора предварително.

Неактивен лили

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 25
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
С тези билки чистихме  бъбреците и то успешно и трите камъчета бяха изхвърлени.

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
Благодаря! Вече първи прием на зехтина успешен  :dance:

Днес попаднах на една информация, че според някакъв лекар по този метод не се изкарват никакви жлъчни камъни, а оцветени мазнини  :sad3:  Дано да греши   :girl_angel:

Някой от вас след такава процедура след изкарване на камъни от жлъчаката по методана бай Васил, ходил ли е на ехограф да констатира липсата на камъните, какво ви казаха лекарите?

Лили при теб какво се случи?
Всяка информация ще ми е от полза, благодаря предварително.

Аз доколкото знам жлъчните "камъни" са точно мазнини.
Преди повече от 30 години  баща ми се размина по съвет на една медицинска сестра с операцията за отстраняване на жлъчния мехур. Тя го прати при билкаря от с. Чавдар.
Направи процедурата и изчисти всички камъни. След 2 години я повтори за всеки случай. Оттогава не  е имал проблем.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Vancheto

• Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1558
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B

Прочети първия пост на тази тема, Мери е изчистила камъните, и то установено с ехограф.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен safak

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,
Днес получих съобщение от участник във форума и искам да направя анализ на нашия случай.
Съпругата ми беше на лекар и след прегледа с ехографа и беше много тъжно, лекарката е констатирала камъчета и много "жлъчна кал". И нейното мнение беше за незабавна операция.  В такива моменти нещо става с човек и ние решихме да пробваме и с други лекари и билкари. (НЕКА МОДЕРАТОРИТЕ ДА МЕ ПРОСТЯТ, ЧЕ ПИША ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ С КАПС ЛУК ПОМНЕТЕ ВСЕКИ СЛУЧАЙ Е СТРОГО ИНДИВИДУАЛЕН). Ходихме при бай Васил и той ни даде ектсракта и описание как да го пием. Съпругата ми е слаба и бай Васил и предложи да го пие два дена.  За два дена "паднаха" доста камъчета. Решихме да ги пратим за анализ но за жалост в нашия район не намерихме лаборатория и преди няколко дена погледнахме камъчета и те бяха се "разградили". Нещо у нас се появиха съмнения и днес бяхме на ехограф за голяма радост голяма част от "калта" беше се изчистила (Тук е момента да благодаря и да се извиня на билкаря бай Васил, че за момент се бяхме усъмнили в екстракта му). Сега ще продължил с различни диети които са много подробно описани във форума (Тук е мястото да благодаря на създатели и модераторите на този форум "Да сте живи и здрави").
Успех на всички.

ПП>

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте!
Искрено се надявам и аз да мога да се похваля след ехографа, че всичко е наред и камък няма. Първи ден ми е днес. Боже , много ми е трудно със зехтина и все по-трудно ми става.
Към хората преминали тази процедура - Според вас има ли проблем да си разквасвам от време на време устата със смучещо бонбонче или лукче, за да не ми се повдига? Много ми е зле...

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Днес изкарах камъчета. Но вчера повече от 3 дози не успях да приема, на четвъртата повърнах  :sad3:   Дано не се отрази много на лечението...

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте! След седмица съм на ехограф, стискайте ми палци  :girl_angel:

Неактивен mile_79

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Лиди,ходи ли на ехограф,какъв е резултата :girl_angel:Пиши ми,ако имаш възможност за цялото тридневно лечение,лесно ли минава....от все сърце се надявам да е така

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007