Автор Тема:  Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки  (Прочетена 259901 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 0
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Недиагностициран/а
Здравей! Напражих процедурата, но не както му е реда. Пържиш ден издържах до 3 приема и повърнах, втория ден 4 приема но с намалена доза зехтин до една супена лъжица (консултирах се с дъщерята на бай Васил о телефона), а третия ден само два приема. Важно е всичко да се спазва стрихтно като зехтина може да се разрежда с малко кисело мляко, и може да се взима по едно локумче след процедура, за да е по-лесно! Важно е да е всичко на гладно, без храна и напитки! Аз трудно удържах тъй като организма ми беше доста отслабнал от кризите... На мен ми казаха 1 камък лекарите, а когато ходих при бай Васил той каза,че задължително са много камъни и те виждат само сянка на ехографа. На вториа ден сутринта след като почнах процедурата видях с очите си как изхвърлям камъни - много, поне 10 на брой... За съжаление поради неправилното протичане при мен на тези 3 дни , като отидох на ехограф ми казаха че  виждат 3 по-малки камъка - което според мен означава,че шепата камъни е намаляла и вече се виждат поотделно, смятам пак да ходя до бай Васил, но е повторя процедурата стриктно! Майка ми преди 20 години е изчистила жлъчката си чрез неговото лечение. Това е, което имам като опит и го споделям.
Желая на мен и теб успех с лечението!  :flowers:

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Забравих да кажа - нищо болезнено няма по време на лечението  :doubleup:

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Забравих да кажа - нищо болезнено няма по време на лечението  :doubleup:

Най-неприятното е пиенето на зехтина, но си заслужава пред хирургичèска намеса. Задължително повтори процедурата.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Да ще го направя н миския да намаля дозата на една лъжица и да м и останат 3 свободни дни да съм вкъщи. Какво действието на зехтина то помага смазването докато излизат камъните и да няма болка ли?

Неактивен mile_79

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
  • Резултати: Не е провеждано лечение
Благодаря ти много Лиди :girl_angel:дано следващият път вече да нямаш нито един камък.Ние поръчахме билката от дъщерята на бай Васил и днес трябва да пристигне заедно с упътване как да се пие,забравих да кажа,че билката е за моята майка.Много ме успокои ,че е безболезнено,защото тя до сега е нямала болки,откриха и камъка съвсем случайно и е 2.5 см,така и казват и само операция я спасява от тези камъни,това е мнението на лекарите.Още веднъж ти благодаря :flowers:

Неактивен Lidy

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
За нищо, стискам палци майка ти да съумее стриктно да спазва всичко и да ги изкара всичките (според мен не е 1, а няколко но те виждат общата им сянка на ехографа - както беше при мен)   :flowers:

Ням ада се притесняваш не боли изобщо, аз дори я пих веднага след кризите и беше още раздразнена жлъчката и никаква болка е нямало! Пробвайте с билката, не се подлагайте на операция, този човек е спасил много хора надявам се и на вас да помогне!  :girl_angel:

Аз чак следващия месец ще направя лечението повторно, Моля те пиши след процедурата какво е станало с майка ти. Всичко най-хубаво ви желая от сърце  :flowers:

Неактивен mile_79

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Хубаво е ,че ги има тези форуми,защото ако хората разчитаха само на медицината,щяха да се разделят с някой орган без да има нужда,без коментар съм наистина...Лиди ,много ти благодаря за хубавите думи,ще пиша задължително какво е станало :bravo2: :flowers:

Неактивен anita

• Профил
Да ще го направя н миския да намаля дозата на една лъжица и да м и останат 3 свободни дни да съм вкъщи. Какво действието на зехтина то помага смазването докато излизат камъните и да няма болка ли?
Тук във форума имаше постаната статия за прочистване на черния дроб само със зехтин.  Дали автора не беше медицинско лице?! Явно зехтина има голямо значение за процедурата.

Неактивен mile_79

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,днес получихме билката,от утре почваме :doubleup:Искам да ви попитам дали някой е пил и спазмалгон,защото в нашата рецепта го пише.Дано не боли много :girl_angel: ще пиша утре...зехтина е 250мл на ден :oops: ,много ми се струва.Стискайте палци

Неактивен ivka81

• Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 608
  • генотип 1b
    • Профил
Големината на камъните позволява ли този начин на тяхното премахване? Аз също имам камък, но доцента ми каза че големината му не позволява да се премахва по каналите, защото може да стане по голяма бела.За това чакам, ако някога в живота ми си случи да направя криза/ако не си живея с него,може и никога да не се случи/тогава се оперирам.Но за нищо на света не мога да се подложа на т'ва да пия по 250 мл зехтин на ден.

Успех!
Ивелина

Не търси пътя!Отиди там, където го няма и остави следа....

Неактивен лили

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 25
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
  Спазмалгон се пие при всеки прием.Той отпуска и разширява каналчетата. Зехтина е 250мл, но разделен на 5 приема е по една малка чашка. :congrats:

Неактивен mile_79

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Благодаря Лили за информацията :flowers: Иве,камъка на майка ми е също голям2.5 см,но ще рискува.То на ехографа не се вижда много добре,като сянка е и те правят измерване,най ветоятно са малки камъчета,концентрирани на едно място.Дано да няма проблеми :girl_angel:

Неактивен mile_79

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте момичета,искам да ви попитам някой ,който е пил билката на бай Васил дали е имал разтройсво и дали се е чувствал отпаднал.Втори прием днес направихме,до сега е ок :bravo2:,дано да успее да го довърши

Неактивен anita

• Профил
Нормално е да се чувства човек отпаднал при този глад. Освен това и някак психически се чувства подтиснат при мисълта, че гладува три дни и ще пие зехтин. Поне с баща ми беше така.
 Има ли изхвърлени камъни?

Неактивен mile_79

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Не още,сега трябва да приеме третата доза :sick: малко и е отпаднало,само това засега :flowers:Благодаря   много за всичко.Кога трябва да почне да изхвърля камъни,днес и е първи ден :sad3:

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007