Здравей! Напражих процедурата, но не както му е реда. Пържиш ден издържах до 3 приема и повърнах, втория ден 4 приема но с намалена доза зехтин до една супена лъжица (консултирах се с дъщерята на бай Васил о телефона), а третия ден само два приема. Важно е всичко да се спазва стрихтно като зехтина може да се разрежда с малко кисело мляко, и може да се взима по едно локумче след процедура, за да е по-лесно! Важно е да е всичко на гладно, без храна и напитки! Аз трудно удържах тъй като организма ми беше доста отслабнал от кризите... На мен ми казаха 1 камък лекарите, а когато ходих при бай Васил той каза,че задължително са много камъни и те виждат само сянка на ехографа. На вториа ден сутринта след като почнах процедурата видях с очите си как изхвърлям камъни - много, поне 10 на брой... За съжаление поради неправилното протичане при мен на тези 3 дни , като отидох на ехограф ми казаха че виждат 3 по-малки камъка - което според мен означава,че шепата камъни е намаляла и вече се виждат поотделно, смятам пак да ходя до бай Васил, но е повторя процедурата стриктно! Майка ми преди 20 години е изчистила жлъчката си чрез неговото лечение. Това е, което имам като опит и го споделям.
Желая на мен и теб успех с лечението!