Автор Тема:  Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки  (Прочетена 257300 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Опа, не съм прочела внимателно. Писала си втори прием, аз го изтълкувах като втори ден :fool3:

Рано е за изхвърляне. Поне 24 часа трябва да минат.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен лили

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 25
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
При това количество мед и зехтин естествено е да има разтройство.Отпадналостта и виенето на свят се засилват през втория ден, но с повече лежане се преодолява.

Неактивен mile_79

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 0
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
 :bravo2: Мерси много за отговора,наистина се преодолява отпадналостта с повече лежане,иначе камъни още няма,само жлъчна кал.Искам да ви питам дали знаете може ли да се пие вода,допълнително от тази,която е предвидена

Неактивен лили

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 25
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
Моя син пиеше допълнително вода, но не много.

Неактивен mile_79

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,ние проведохме лечението с билката на бай Васил точно както е по схемата 3 дни,вчера майка ми беше на ехограф и лекарката и е казала ,че всичко си е както преди :fight2: :oops:Също я предупредила повече да не пие билки,защото може да си навлече беля.Моля ви дайте съвет.Дали да пробва пак след два месеца,но май ми се струва,че няма да има ефект :sad3:

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
Явно при вас това лечение не е дало ефект. Не знам дали има смисъл да пробвате пак, след като не е имало никаква видима промяна на ехографа.
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.

Неактивен anita

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
Вчера изчетох цялата тема по друг повод и четейки постовете на mile_79 ми хрумна мисълта, дали лекаря наистина не вижда промяна или си търси поредния пациент за източване на касата. След като станахме свидетели на какво ли не се съмнявам във всичко.

Неактивен stivenj

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Re: Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки
« Отговор #67 -: Септември 08, 2011, 11:06:16 »
Мери, поздравления за изпитанието.
Казвам изпитание, защото бях свидетел как го премина баща ми.
Ето неговата история:
През 1986 беше приет в Исул със задръстен жлъчен мехур и пътища. Искаха да го оперират, но една сестра от отделението му казала за лечителя от с.Чавдар и баща ми срещу подпис напусна болницата. Лечителя му казал, че трябва да премине 2 курса. След първия ехографа показа изчистване на жлъчните пътища , а след втория и жлъчния мехур беше чист.
След една година баща ми направи профилактично още един курс и от тогава вече  24 години няма проблем.

Вероятно сега вече приема сина му. Знам, че има няккава приемственост там.

Мери, имаш ли идея дали този курс има ефект при стеатоза?

Бай Васил има дъщеря - Цеца Василева Митева, която живее в гр. Севлиево - ул. Райко Даскалов" 12 тел. 0884342560 или 067582417 - тя също приготвя извлека от билки.

На разпечатката, която ми даде стареца пише, че билката лекува камъни в жлъчката и бъбреците, стеатоза, кисти в бъбреците, холестерол и хроничен хепатит. За последното не съм сигурна дали е истина :pardon: , но за камъните - гарантирам, че действа!

Кой знае, може пък и хепатита да ми е излекувала тази чудотворна билка! :morning:
Здравейте Мери,интересува ме няма ли опасност от увреждане ,като за такова кратко време става разбиване на камъните,все пак 3 дни са прекалено къс период.Има ли опасност веднага след вземане на билката да се образуват пак.Аз съм пред дилема ,мисля да отида до Севлиево да взема екстракт,но исках първо да изчета какво има по проблема в мрежата.Моля Ви оставете на мейла ми Вашите впечатления от билката,да не се окаже поредния кьор фишек.Ще Ви бъда много благодарен за съвета.stivenj@abv.bg

Неактивен stivenj

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #68 -: Септември 26, 2011, 20:23:50 »
За жалост ,аз не мога да се похваля с добро решение на проблема.Ходих до Севлиево и взех от дъщерята билките ,направих каквото трябва и днес една седмица след като ги изпих отидох на ехограф.Нищо не е мръднало ,там си стоят камъните ,много са и големи.За сега не знам какво да правя,не мисля да ходя на операция все още.Ще обмисля ,ако има начин да ги раздробя и изхвърля сам бих го направил,но времето ще покаже.

Неактивен stivenj

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #69 -: Септември 28, 2011, 09:11:45 »
Вчера направих нови консултации и реших, че повече няма да ходя на билкари и други от този род. Стана ми ясно, че няма как камък голям 23 мм. да излезе през отвор 7 мм.
Ще направя операция - безкръвна, за да махнат жлъчката. Нямам кризи, но не се знае, това скрит проблем ще дойде когато най- няма да ми е до него. Tака поне докато не ме боли още и съм по млад да го приключвам.
За тези, които още се колебаят, премислете добре вариантите, аз мислех, че ще стане от само себе си да се разбият с билки и т.н., но явно не е възможно, а и камъните са много, бях настоятелен и доктора даже ми обърна монитора, за да се уверя сам.
Направих среща с приятел, който преди година са му махнали жлъчката, чувства се прекрасно и никакви диети, аз ще умра вече от диети и режими, докато чакам нещо да се случи.
Късмет на всички, които се борят с този проблем!
Aко някой може да сподели впечатление да го направи на мейла:stivenj@abv.bg
« Последна редакция: Септември 28, 2011, 09:25:32 от Радослав Русинов »

Неактивен galka74

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Мери, честита ти рециклирана жлъчка, повече камък да не се завърта в нея  :congrats:
Същия успех и с вируса ти желоа  :bravo2:
Здравейте, реших и аз да се включа в темата.Вчера ми донесоха билката на бай Васил и от днес я пия, надявам се да се отърва от тези гадни малки камъчета защото ми създават доста проблеми.Правя много кризи със много силни болки даже трябваше сега да съм в болница на операционната маса, но съм голям инат и реших да опитам всичко останало преди това.Четох доста темата и се реших да опитам с тази билка на бай Васил и се моля да се оправя.Ще Ви пиша за резултата, искрено се надявам  да има такъв. :medicine: :medicine: :medicine:
Това е сайта в нета който разгледах може да Ви е полезен даже го има в листовката на бай Васил http://www.vastimen.com/
« Последна редакция: Януари 24, 2012, 12:35:49 от galka74 »

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 657
    • Профил
На мен ми беше така с камънчета и сериозни кризи (но камънчетата бяха малки и от възможен за разтваряне вид). Както си вървя и в следващия момент седя и плача на тротоара и не мога да си стигна до вкъщи! С билки се оправих! Направи ми ги една професорка от Александровска болница, как ли й беше името. Пиех ги на гладно сутрин по 5 капки. Сега май вече тази професорка е пенсионирана, но ако й намеря координати ще ви пиша тук! УСПЕХ с билките! Не давайте да ви режат, ако не е наложително!

Неактивен Аника

• Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
На мен ми беше така с камънчета и сериозни кризи (но камънчетата бяха малки и от възможен за разтваряне вид). Както си вървя и в следващия момент седя и плача на тротоара и не мога да си стигна до вкъщи! С билки се оправих! Направи ми ги една професорка от Александровска болница, как ли й беше името. Пиех ги на гладно сутрин по 5 капки. Сега май вече тази професорка е пенсионирана, но ако й намеря координати ще ви пиша тук! УСПЕХ с билките! Не давайте да ви режат, ако не е наложително!

Дали не говориш за проф. Иванова?
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен galka74

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Да Ви кажа като за първи ден с билките какво се случва с мен.Сутринта направих приема, но поради това, че от 10 дни повръщам ми се е свил стомаха и посоченото количество от 180 гр. от сместа с билката се оказа голямо количество за мен което повърнах като изпих 50 гр. зехтин.При втория прием стана същото само че повърнах след приема на сместа а не след зехтина.Обадих се на дъщерята на бай Васил и тя ми обясни, че след като стомаха ми е свит мога да намаля количеството, също и че мога да хапвам нещо след приема на сместа и след приема на зехтина също и че може да се продължи терапията  повече от три дни докато свърша сместа.С две думи не е проблем ако се наруши посоченото количество дадено на листовката на бай Васил и билката да се приема с малко храна.Стискайте палци днес ми е направо кошмарен ден, искам да успея и се моля да ги изкарам тези гадинки.Не искам да се подлагам на операция :medicine: :sad3:

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 657
    • Профил
Дано намалят кризите и болките и полека всичко се свърши и няма вече камъни. При мен отне дълго време на оправяне и полека затихна, но поне 6 месеца имах понякога силни кризи. Но при мен повечето бяха песъчинки и имах само няколко малки камъчета. Как е при теб? Дано си добре вмомента! Все пак колко лекари смятат, че е наложителна операция и колко, че не е?
Аника, да, за професор Иванова - биохимик става въпрос. Мъжът й е фармацевт, а синът й също май е лекар, имат аптека, където дават тези билки. Нещо такова беше  :smile:.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007