Автор Тема:  Завършено лечение на хепатит C генотип 3  (Прочетена 121947 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 241
  • Идва лятото,лятотоооооооооо!!!!!!
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение на хепатит C генотип 3
« Отговор #75 -: Юни 04, 2012, 11:12:07 »
Хепи би ти- си ужасна гадина , защ-о се заяждаш- с мен , не съм я подгонил девойчет-о дето- и имам фейс и скайп,ЗАЩ-ОТ-О НЯМАМ НИКАКВО ЛИБИДО (ако не може да го схванеш- значи си дебил някакъ-в),надявам се да имам кандидоза защ---ото------ един т-------въ----рдеш-е че след като- си я излекувал и му се въ-рнало либидот-о - иначе - аз бях много здрав физически - правех 10 серии по 20 набирания , пиян съ-м правил над 25 набирания , а сега немога да направя 4 набирания - психиат--------------------------------рит-е с които- съ-м говорил ми казаха че чак т-акъ-в рахит- немога да ст-ана на психогенна основа .Т-ОВА Е , СЛАБ СЪ-М И НЯМАМ ЛИБИДО ,който- неможе да го разбере ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поздрави(здрав ми е , сабуждам се често- с ерекция) - Бранимир

:smile:  Не разбирам от психология - обаче явно на тебе ти трябва ВРАГ върху който да си изливаш гнева!
Затова се връщам към предното си предложение: МАГДАНОЗ !!!!!!!!
Наблегни на него,и ако помогне ще е ОК!
Ако не помогне - той ще е врагът и си излей гнева върху него а започни с КОПЪР /чувал съм че и той помагал за "вдигане на самолета"
И т.н. и т.н. и проблемът ти ще се реши!
А както си ги подкарал лекарите - внимавай да не стигнеш и до Патолог накрая - той със сигурност няма да ти помогне :mocking:

МИСЛИ СИ ЗА НЕЩО ПО-ПОЗИРИВНО БЕ ЧОВЕК  :doubleup:
« Последна редакция: Юни 04, 2012, 12:05:41 от Радослав Русинов »

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #76 -: Юни 04, 2012, 12:08:35 »
Заради използване на груб език и неуважение към останалите потребители на форума, достъпът на Бранимир до форума е забранен за 10 дни. Постовете, в които е прекалил, са редактирани.
След като минат 10-те дни само от него зависи дали ще продължи да пише тук.
Със сигурност ще му се наложи да промени и нововъзприетия стил на писане с тиренца.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Rumi_

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
« Отговор #77 -: Юни 04, 2012, 12:15:24 »
Бранко, струвами се, че си търсиш читатели и в наше лице /на форума/ намираш такива.
Казваш, че пишеш статии, а тук какви драсканици пишеш бе човек - чертички, точки... това да не тие морзова азбука.
Правилата на форума не ги ли знаеш, постарай се малко. Искаш уважение и разбиране, а ни обиждаш с това неграмотно поднасяне на информация. Недоизказани псувни, груби думи... Нали разбра, че тук няма идиоти!

Неактивен Хепи Би

• Немедицинско лице
  • Публикации: 203
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #78 -: Юни 04, 2012, 12:24:35 »
Аз също не толерирам проявите на грубост. От друга страна обаче аз наистина провокирах Бранко, за което се извинявам. Наистина се надявам в най-скоро време да започнеш да се възстановяваш физически и след 10 дни, когато отново се върнеш при нас, да се похвалиш със силно либидо и нова работа!

Благодаря на Радо за това, че винаги е на наша страна! Под "наша" имам предвид "на форума"! Благодаря!

Хепи

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #79 -: Юни 04, 2012, 13:01:39 »
Мен глупоста ме забавлява,въпреки че не я толерирам!
Но явно момчето е изпаднало в много голяма дупка и иска да я преодолее,но не знае как!
Лошото е че хем иска съвет - хем не се вслушва в никой!
Бранко - ако четеш тези постове - да знаеш че не е нищо лично! Просто проявявай малко уважение към хората които те изслушват - защото бъди сигурен че всеки си има проблеми и това за твоето прочуто ЛИБИДО е направо песен в сравнение с много други!!!
А както е казал Иля Илф:
"СПАСЕНИЕТО НА ДАВЕЩИТЕ СЕ Е В РЪЦЕТЕ НА САМИТЕ ДАВЕЩИ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :pardon:

Неактивен eli13

• Публикации: 1188
    • Профил
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
« Отговор #80 -: Юни 04, 2012, 19:29:44 »
Аз мисля, че Бранко се е изнервил тотално, защото не намира причината на проблема си.
Ядец, че не можем да му помогнем и още по-голям, че лекарите не се справят.
Бранко, ти си християнин, затова няма да те пращам на ходжи, но бих ти препоръчала да отидеш при сестра Христина в храма Св.Пантелеймон близо до Смолян. Тя успява да помогне там, където медицината не се справя и аз съм свидетел на това.
Обаче тръгвайки на там, трябва да се въоръжиш със спокойствие и търпение. Не можеш да взривяваш обстановката в хлама, както си направил тук, защото там изцеление търсят хора с множествена склероза, ракови заболявания, психично болни дечица - въобще много закъсали хора, които имат нужда от душевен мир.
Мисля, че там ще те оправят, защото излекуваха моя приятелка от изключително тежък здравословен проблем, който не можа да бъде диагностициран не само от лекарите в България, но и в цяла Европа. Момичето беше вече на предела, а ето, че днес всичко при нея е наред - живее активно, пътува в чужбина и е напълно здрава.
Опитай и този вариант.
Успех!  :doubleup:

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
  • Публикации: 173
    • Профил
« Отговор #81 -: Юни 17, 2012, 09:06:34 »
Както и да е , избухнах защото никой не се вслушва в нещата които споделям , и почвам вече да приличам на склерозирал или мъртво пиян , който казва две думи и ги дъвчи като гуми , иначе да ви попитам за следното - пия Низорал и май няма смисъл , освем че се отървах от гъбичките , но то си пише че натоварва черния дроб , и антидепресант пия който натоварва черния дроб , та урината ми особено сутрин е тъмна , възможно ли е да се е върнал хепатита , не усещам никакви болки в дроба си , даже се чувствам маалко по добре , след дълго не-ръкоблудстване имах и нощна полуция , и макар и пиян ми идва поуера понякога .... аз скоро трябва да ида да си изследвам ПСР-а , но пак вви питам - възможно ли е да се е върнал хепатита ?

Неактивен Rumi_

• Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
« Отговор #82 -: Юни 17, 2012, 09:45:14 »
Бранимире здравей отново,
нещо не разбрах? Ти пиеш ли след лечението? Абе човече, пази се малко, колко пъти трябва да ти се напомня, че хора прекарали и дори излекувани от хепатит не трябва в никакъв случай да злоупотребяват с алкохола?
Сърдиш се, че никой не те съветва, но ето - правиш си каквото искаш.
По добре направи ПСР след лечението, говори с лекуващият те лекар и така вземай решения за начина си на живот.
Ох, не се сърди, че с критики започвам, но наистина ние сме съпричастни към всеки проблем на хора, потърсили мнение.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #83 -: Юни 17, 2012, 10:20:11 »
Не се сърдя затова че не ми давате съвети , то щом аз не мога да открия решение , как вие да го направите ? Просто съм в много странна ситуация - и се сетих и за нещо друго , преди време бях с толкова малко енергия и сили , че не можех дори да дъвча храната си , затова и отслабнах , като дъвчех след 30-тина дъвкания просто ме болеше ченето и предпочитах да остана гладен , отколкото да се мъча ... това също е доста неприятно , но за щастие отмина .

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
« Отговор #84 -: Юни 17, 2012, 12:53:46 »
Брани,
Ако събера всички симптоми и проблеми, които си изредил в постовете си досега, не знам друг лекар, освен д-р Хаус, който да може да ти уцели диагнозата.
Ето сега, тези проблеми, които изреждаш, са съвсем нови. Ако хепатита ти се връща, урината ти няма да стане тъмна. Мога да ти намеря много хора с релапс след лечение на хепатит C, и не знам някой от тях да е разбрал, че има релапс, защото урината му е потъмняла. Разбрал го е като си е пуснал ПСР.
Потърси компетентно лекарско мнение, пусни си изследвания, и тогава има шанс да разбереш какво се случва с теб.
А за това че си пил, мисля, че ти е ясно, че поне в първите месеци не трябва да го правиш.

p.s. Не можах да разбера какво общо имат дългия период без да мастурбираш и нощната ти полюция, с тъмната урина и пълната липса на енергия, които те притесняват!? Или просто се опитваш да бъдеш максимално детайлен за личния ти живот, за да не изпуснем някой от симптомите.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #85 -: Юни 17, 2012, 13:15:03 »
Изобщо не са свързани , защото липсата на сила/енергия беше преди поне 2 години , тогава като споделя на някой , дори и на наще , и те викат че нищо ми няма , това е ...

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #86 -: Юни 17, 2012, 19:01:33 »
Изобщо не са свързани , защото липсата на сила/енергия беше преди поне 2 години , тогава като споделя на някой , дори и на наще , и те викат че нищо ми няма , това е ...

:bye2: Споко,всичко ще сидойде намястото!
Радвам се че си поуспокоил топката  :wink3:
Нищо не казваш за либидото - ще го вдигаме ли самолета   :yahoo:
Защото ние дето сме в момента на пангара /интерферона/ въобще пистата асега не виждаме  :laugh1:

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #87 -: Юни 17, 2012, 21:01:05 »
абе незнам човек , вдигаме самолета , ма не ни се лети , няма къде да ходим , но това дет неможех да дъвча , ме навежда на мисълта че това , че сега съм слаб не е защото не съм тренирал и не съм в форма , въпреки че тестостерона ми е висок , освем ако не ме лъжат с изследванията ... незнам , на какъв доктор да ида ???

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #88 -: Юни 18, 2012, 10:52:28 »
абе незнам човек , вдигаме самолета , ма не ни се лети , няма къде да ходим , но това дет неможех да дъвча , ме навежда на мисълта че това , че сега съм слаб не е защото не съм тренирал и не съм в форма , въпреки че тестостерона ми е висок , освем ако не ме лъжат с изследванията ... незнам , на какъв доктор да ида ???

еми спри времменно да ходиш на лекар,отпусни се и всичко ще си дойде на мястото :pardon: какво повече искаш - минал си успешно лечението - сега се наслади на живота :yahoo:

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #89 -: Юни 25, 2012, 21:24:57 »
Ауе май ми се позавърна либидото ... сега откакто ходя на работа , 4-та седмица почнах , и се надявам да зема кинти , а имам ли кинти ще имам и самочувствие , имам ли самочувстие ще си намеря и мацка ::) много ми е готина работата , правя едни интериори , и визуализациите са доста хубави - на в-рей ги правя и са с доста добро качество , научих се и снимки да обработвам , вуобще доста дръпнах  :smile: - само да спомена че от 5 дена урината ми е супер тъмна , смисал 5 дена след като спрях да пия онези антибиотици за гъбичките (то си пише че много натоварват черния дроб тия антибиотици , даже пише че може и жълтеница да развиеш) и се чудя дали това е нормално .... както и да е , надявам се скоро да взема кинти (600 лева по договор трябва да взимам на месец) и да почна да излизам "на лов" както едно време  :wink3: нямам търпение  :wink3:

Поздрави,Бранимир

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007