Автор Тема:  Завършено лечение на хепатит C генотип 3  (Прочетена 121959 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Rumi_

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение на хепатит C генотип 3
« Отговор #90 -: Юни 25, 2012, 21:36:05 »
Успех Бранко! Видя ли, еднообразието, липсата на контакти, затварянето вкъщи се отразява зле. На всички, не само на теб.
Сега си имаш приятни занимания, ще се успокоиш, няма да си безпаричен и... ще се влюбиш. Много се радвам за теб! Браво! :bye2: :congrats: :bye2: :congrats: :bye2: :congrats: :bye2: :congrats:

Неактивен tetibulka

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #91 -: Юни 25, 2012, 23:02:34 »
Брани,

Значи, като тръгнеш на лов, виж къде е най-близкият колеж за медицински сестри, и ловувай наоколо. От личен опит ти казвам, не ти трябва филоложка или счетоводителка. Ако не ти хареса медсестра, най-близкото е предучилищна педагожка - малко ще те кара да си изяждаш всичко и да спинкаш, амааа.. :wink3: :wink3: :wink3:

Дани
Hang in there.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 173
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
« Отговор #92 -: Юни 26, 2012, 11:17:53 »
Като ми говориш за медицински сестри , и не мога да не се сетя за една от Свети Иван Рилски , та тази мацка и се оплаках че сам импотентен (тогава не знаех каква е разликата между импотентност и липса на либидо) и тя ми заголи корема и почна с пръста си с нокът да ми прави разни работи на корема , та направо почна да танцува корема ми , даже и мускулите на корема ми възбуди , аз имам зачатъци на плочки, ауе кви мускули на корема - направо ми стана :D , тя се зариби мацката и сигурно 20 минути караше стомахът ми да вибрира , и накрая с усмивка ми каза , че няма начин да съм импотентен .... влюбих се в тая мадама , представи си какви работи може в леглото , щом само с едно пръстче прави така че не мога да си контролирам стомаха :Д . Иначе аз съм от Плевен , а знаеш че тук има медицински университет , пълно е с кранкеншвестеринен , ще послушам съвета ти  :congrats:

Поздрави,Бранимир
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 11:24:05 от brankox »

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
  • Публикации: 241
  • Идва лятото,лятотоооооооооо!!!!!!
    • Профил
« Отговор #93 -: Юни 26, 2012, 12:53:31 »
Ауе май ми се позавърна либидото ... сега откакто ходя на работа , 4-та седмица почнах , и се надявам да зема кинти , а имам ли кинти ще имам и самочувствие , имам ли самочувстие ще си намеря и мацка ::) много ми е готина работата , правя едни интериори , и визуализациите са доста хубави - на в-рей ги правя и са с доста добро качество , научих се и снимки да обработвам , вуобще доста дръпнах  :smile: - само да спомена че от 5 дена урината ми е супер тъмна , смисал 5 дена след като спрях да пия онези антибиотици за гъбичките (то си пише че много натоварват черния дроб тия антибиотици , даже пише че може и жълтеница да развиеш) и се чудя дали това е нормално .... както и да е , надявам се скоро да взема кинти (600 лева по договор трябва да взимам на месец) и да почна да излизам "на лов" както едно време  :wink3: нямам търпение  :wink3:

Поздрави,Бранимир

:wink3: А нека после да говорят че щастието не е в парите,а  :mocking: Каквото и да се говори - все се стига до тях   :hug1:
Все пак добре е че кризисният ти период отминава и да го забравиш по-скоро  :bravo2:

Неактивен anita

• Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
« Отговор #94 -: Юни 26, 2012, 13:26:09 »
Всичко е в самочувствието!

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #95 -: Юли 03, 2012, 10:18:21 »
Ей, :Р стават добре работите за мен - шефа днес ми каза че тия дни ще ми даде заплатата , свързах се с една стара моя любов (с която никога не сме били интимни) и тя е в София , ще може да ида тъкмо при леля ми .... ако не се навие да се видим ще си намеря нещо от Плевен :)) Единственото което ме притеснява , че вече 2 седмици ми е тъмна урината .... дано да не значи това че пак имам витамин С в кръвта ....

Иначе от 3 години не съм бил с жена .... (ужас ) и е крайно време да се направи нещо по въпроса :)
« Последна редакция: Юли 03, 2012, 13:16:27 от Радослав Русинов »

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #96 -: Юли 08, 2012, 21:41:45 »
явно никой не ми пише нито някой ми чете постовете , ем щом е така - няма и да пиша

Неактивен anita

• Профил
« Отговор #97 -: Юли 08, 2012, 21:47:52 »
Най отгоре до темата пише, че е прочетена 1360 пъти. На това ако му казваш, че никой не те чете.
Аз лично следя темата ти. Очаквах да се включиш с някакво  ново развитие по темата.

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #98 -: Юли 08, 2012, 21:48:13 »
явно никой не ми пише нито някой ми чете постовете , ем щом е така - няма и да пиша

:bye2: еми приятелю - прочетох го /явно и други/ , ама няма как да ти помогна по въпроса че не си бил 3год. с жена,пък дори и със съвет  :pardon:
Явно и на дамите не им е до секс в тези горещини  :mocking:

Неактивен anita

• Профил
« Отговор #99 -: Юли 08, 2012, 21:50:51 »

А, Пепи, с това не съм съгласна.  Секс на плажа на лунна светлина е идеално за тези горещини.

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #100 -: Юли 08, 2012, 21:58:14 »

А, Пепи, с това не съм съгласна.  Секс на плажа на лунна светлина е идеално за тези горещини.

:girl_angel: недей,че ме връщаш в спомените години назад  :hug1:
Вече станахме много капризни и разглезени,и пясъка - дразни :pardon:
Сега вече - на лунна светлина - на шезлонга,с краката цопнати в морето/или басейна/,с биричка в едната ръка и пурета в другата  :yahoo: - Ееееееееееех,мечтиииииии /преди поредната инжекция/  :pardon:
Ама ако се наложи - може и сека /на лунна светлина не е жега/  :wink3:

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #101 -: Юли 09, 2012, 09:29:30 »
Брей брей , искате да четете новинки по мойта тема , но като пиша и никви реакции - значи проблема за мен си остава - нямам никви пари , е сега шефа ми даде 300 лева , + 50 преди това - се едно залатата ми е 350 лв , ам утидох на софия  - и сега имам 150 лв , като трябва да си платя и 100 лв  гсм ... на софия ми се развали зарадното , черпих едни , и черпих себе си :)))) иначе тия дет ги черпих ми показваха некви мацки - едната беше супер красива - 60 лв - докат ти омръзне  :wink3: - ама как бате , аз вече 50 лева почупих по тех , ако знаех - немаше ги черпа ми направо при тая ... ама ккакто и да е , на мен не ми е фикс идея хах трябва да намеря и друг начин за допълнителни доходи - но засега не успявам , илли шефа да ми увеличи заплатата , то по договор трябва да е 600 лв - но още не сме подписали договор ....иначе урината ми пак стана прозрачна - явно е било заради антибиотика  ....дано поне да съм здрав , мисла да почна да тренирам лекичко , на лостове , и по времето в което вече съм си позавърнал формата - да иммам пари да си купя едно много хубаво нещо , едни капки ( нещо като стероиди - но не са вредни защото са  извлечени от растения , дигат силата , даже адреналина , катерачите ги зимат  , и други  :)

Неактивен anita

• Профил
« Отговор #102 -: Юли 09, 2012, 09:45:19 »
Относно урината и при мен тези дни потъмня, защото пих антибиотик. След спирането на приема се оправи.
Брани, за личния ти живот се въздържам да давам съвети, но относно трудовият договор си търси правата. Не може да работиш без трудов договор или ако не ти го е дал поне провери дали го е регистрирал в НАП.

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #103 -: Юли 09, 2012, 10:37:31 »
Брей брей , искате да четете новинки по мойта тема , но като пиша и никви реакции - значи проблема за мен си остава - нямам никви пари , е сега шефа ми даде 300 лева , + 50 преди това - се едно залатата ми е 350 лв , ам утидох на софия  - и сега имам 150 лв , като трябва да си платя и 100 лв  гсм ... на софия ми се развали зарадното , черпих едни , и черпих себе си :)))) иначе тия дет ги черпих ми показваха некви мацки - едната беше супер красива - 60 лв - докат ти омръзне  :wink3: - ама как бате , аз вече 50 лева почупих по тех , ако знаех - немаше ги черпа ми направо при тая ... ама ккакто и да е , на мен не ми е фикс идея хах трябва да намеря и друг начин за допълнителни доходи - но засега не успявам , илли шефа да ми увеличи заплатата , то по договор трябва да е 600 лв - но още не сме подписали договор ....иначе урината ми пак стана прозрачна - явно е било заради антибиотика  ....дано поне да съм здрав , мисла да почна да тренирам лекичко , на лостове , и по времето в което вече съм си позавърнал формата - да иммам пари да си купя едно много хубаво нещо , едни капки ( нещо като стероиди - но не са вредни защото са  извлечени от растения , дигат силата , даже адреналина , катерачите ги зимат  , и други  :)

:doubleup: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #104 -: Юли 11, 2012, 14:03:44 »
 :girl_angel: :girl_angel: :girl_angel: :girl_angel: :fight2: :fight2: :fight2: :fight: :fight: :fight: :bravo2: :bravo2: :sick: :oops: :scream: :clap3:

кво се хилиш е ...., бех надрусан много като го писах това , ама си е така - искам пари за стероиди или билкови работи , ако искаш ... ... .. ...... ....... ...... . .... .. .....  :fight2: :fight2:
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 17:16:55 от Радослав Русинов »

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007