Брей брей , искате да четете новинки по мойта тема , но като пиша и никви реакции - значи проблема за мен си остава - нямам никви пари , е сега шефа ми даде 300 лева , + 50 преди това - се едно залатата ми е 350 лв , ам утидох на софия - и сега имам 150 лв , като трябва да си платя и 100 лв гсм ... на софия ми се развали зарадното , черпих едни , и черпих себе си

))) иначе тия дет ги черпих ми показваха некви мацки - едната беше супер красива - 60 лв - докат ти омръзне

- ама как бате , аз вече 50 лева почупих по тех , ако знаех - немаше ги черпа ми направо при тая ... ама ккакто и да е , на мен не ми е фикс идея хах трябва да намеря и друг начин за допълнителни доходи - но засега не успявам , илли шефа да ми увеличи заплатата , то по договор трябва да е 600 лв - но още не сме подписали договор ....иначе урината ми пак стана прозрачна - явно е било заради антибиотика ....дано поне да съм здрав , мисла да почна да тренирам лекичко , на лостове , и по времето в което вече съм си позавърнал формата - да иммам пари да си купя едно много хубаво нещо , едни капки ( нещо като стероиди - но не са вредни защото са извлечени от растения , дигат силата , даже адреналина , катерачите ги зимат , и други