Автор Тема:  ММС  (Прочетена 6338 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен kalin

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 35
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
ММС
« -: Октомври 25, 2014, 14:37:19 »
Здравейте, привет на всички .Стана ми интересно че никой тук не е повдигнал темата за ММС чували ли сте за това?Моля да ме извините ако вече сте дискутирали тази тема но аз не открих нищо тук във форума.Как смятате това поредния опит ли е за облагодетелстване на гърба на  страдащите.

Неактивен Аника

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: ММС
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2014, 21:17:25 »
Познавам една пациентка,  която сподели,  че го приема от известно време (вероятно от няколко месеца)?
Жената е с цироза. Казваше, че се чувства добре,  но по никакъв начин не можа да ме убеди, че е от приема на ММС! Освен това не е споделила на лекуващите я лекари, че го приема.  :shocked1:
За мен просто състоянието й е стабилно и дано така и да си остане.  Желая й го от сърце!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен stefani

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 28
  • печели този ,който се бори
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: ММС
« Отговор #2 -: Ноември 20, 2014, 16:39:06 »
Пълна измама.През септември 2012г. при изследвания се оказа,че баща ми е с карцином на белият дроб без разсейки.В стремежа си да му помогнем се свързахме с "офис" в Бургас,който предлагаше ММС.Обяснихме за какво става въпрос и човекът с когото разговарях ме увери,че след 2 месеца прием всичко ще е наред.Брат ми му го даваше редовно по график ,няма да влизам в подробности , но крайният резултат е - на 26.09.2013 баща ми почина.Докато го приемаше баща ми се оплакваше от гадене и повръщане , ужасна миризма на хлор и съжелявам,че сме го мъчили допълнително.А за цената - това "чудодейно" лекарство е 200лв. за месец.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007