Здравей, това което пишеш не звучи добре и такова отношение към пациент е недопустимо. Аз се лекувах във ВМА преди 7 години, не мога да кажа че са от най-любезните, но в никакъв случай не мога да се съглася че са най-некомпетентните. Напротив - по онова време там работеха едни от най-добрите специалисти - хепатолози и гастроентеролози в България, прилагаха най-новите лечения и програми. Все пак ВМА си беше един бастион за избрани, където трудно се вмъкваш камо ли да се ползваш с особено внимание. Истината е че и аз съм чакала много - един път чаках 4 часа да се дивя с лекуващия ми лекар, просто тя беше много заета - правеше операции. Сега може положението да е по-зле, специалистите все по-малко и натоварени, стажантите неподготвени - жалко ако е така. До известна степен и от теб зависи отношението им, аз отивах заредена с търпение и спокойствие, но и с готовност да си отстоявам достойнството на пациент и правата ако ми ги засегнат - слава Богу това никога не се случи. Не споменаваш името на лекуващия си лекар, нито какви изследвания са ти правени, имаш ли биопсия? Дали ще ти отпуснат новото лечение зависи основно от резултатите от нея. Старото, което преди се полагаше на всички с хепатит С вече не се прилага.