Автор Тема:  VMA Sofia otvratitelno otno6enie kum bolnite ot hepatit c  (Прочетена 3306 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен PyroManiac

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
VMA Sofia otvratitelno otno6enie kum bolnite ot hepatit c
« -: Септември 16, 2016, 14:21:21 »
zdraveite i ot men,malko ot moiata istoria na mladini imax glupostta da se zanimavam s narkotici no ot 2007 sum v metadonova programa i tukmo sum na kra4ka ot zavur6vaneto i ot normalnia jivot sled dulgata borba i otkrix 4e sum polojitelen za HCV sled kato se operirax ot hernia fevruari 2016  kato se vuztanovix ot herniata doide red na hepatita i se po4na goliamoto xodene po mukite.i taka pra6tat me na lzsledvania v VMA sofia i se sbluskvam s nai naglite i nekompetentni lekari v jivota si vru6taxa me za kakvo li ne ot tova 4e niamam ambolatoren list do tova 4e niamam zapisan 4as, 4etiri meseca ne sum vijdal lekuva6tia me lekar na moite nastoiavania da se vida s nekoi doktor da mi obiasni polojenieto ili mi se karaxa 4e sum mnogo nagul ili mi pra6taxa nekakvi doktori(na vidimo ne pove4e ot 25 godini) deto naburzo izbulvat 5 6 proceduri i 4ao.Nai gnusnite otgovori na moite vuprosi biaxa 4e sam sum si vinoven i zatova da si traia ili da se maxam i 4e na tiax ne im e zor da me lekuvat taka 4e da si zatvaram ustata ili 6e ima da 4akam i verno poslednite nekolko puti me zimat posleden nezavisimo 4e sum edin ot purvite registrirani l lekuva6tia lekar se pravi 4e ne me vijda i se krie za da ne se nalaga da govori s mene ta se 4udex dali az ne6to sum kriv ili tova se slu4va i na drugi xora         извиниавам се за текста късно видях за кирилицата
« Последна редакция: Септември 16, 2016, 14:40:50 от PyroManiac »

Неактивен Buba

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 302
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Неуспешно
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: VMA Sofia otvratitelno otno6enie kum bolnite ot hepatit c
« Отговор #1 -: Септември 16, 2016, 20:18:50 »
Здравей, това което пишеш не звучи добре и такова отношение към пациент е недопустимо. Аз се лекувах във ВМА преди 7 години, не мога да кажа че са от най-любезните, но в никакъв случай не мога да се съглася че са най-некомпетентните. Напротив - по онова време там работеха едни от най-добрите специалисти - хепатолози и гастроентеролози в България, прилагаха най-новите лечения и програми. Все пак ВМА си беше един бастион за избрани, където трудно се вмъкваш камо ли да се ползваш с особено внимание. Истината е че и аз съм чакала много - един път чаках 4 часа да се дивя с лекуващия ми лекар, просто тя беше много заета - правеше операции. Сега може положението да е по-зле, специалистите все по-малко и натоварени, стажантите неподготвени -   жалко ако е така. До известна степен и от теб зависи отношението им, аз отивах заредена с търпение и спокойствие, но и с готовност да си отстоявам достойнството на пациент и правата ако ми ги засегнат - слава Богу това никога не се случи.   Не споменаваш името на лекуващия си лекар, нито какви изследвания са ти правени, имаш ли биопсия? Дали ще ти отпуснат новото лечение зависи основно от резултатите от нея. Старото, което преди се полагаше на всички с хепатит С вече не се прилага.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007