Здравейте съфорумници ,
малко нестандартно заглавие на темата , но въпреки , че всички тук сме с надежди , така и аз съм много положително настроен , защото съм сигурен , че борбата ще в моя полза !
Всичко започна миналата година , откриха ми Хепатит Б съвсем случайно на контролните им кръвни изследвания в Кипър .
След като ме уведомиха , че съм HBsAg+ , ме спряха от работа ( тъй като там е абсолютно изключено хора с HBV,HCV,HIV да работят в сферата на Хотелиерство и Ресторантьорство ) .
Прибрах се в България на 15 Май , и започна голямото ходене както и всички тук .
Пуснах си веднага ПКК , като ASAT : 72 ; ALAT : 182 , Общ и Директен Билирубин в норми .
Веднага мои приятели ме насочиха към Проф. Антонов в Св. Иван Рилски ( София ) . Консултирах се с него , като той ми каза да си пусна изследвания за вирусните маркери , записа ми дата за прием в края на Август месец .
Две седмици преди датата , пуснах вирусните маркери които гласяха :
HBsAg + ; HCV - ; Anti-HBs - ; Anti-HBe - ; HBeAg + ; Anti HBc-lgM - ;
След приема ми , от които аз лично не видях никакъв смисъл , освен банките който ми преливаха и PCR-ът който ми беше пуснат , ме изпратиха да направя Гастроскопия , от която след консултация с други специалисти разбрах , че също не е имало смисъл , тъй като това се прави при съмнения за Цероза , която на този етап се вижда от простите изследвания , че не е налична , но ОК направих я видя се , че нямам Варици по хранопровода .
Резултатът от Rel-time PCR e следният :
HBV DNA - 350 000 000 c/ml (lg)
HBV DNA calc - 67 000 000 IU/ml (lg)
След това изследване , пак ми насрочиха дата в същата болница за Чернодробна Биопсия ( това се случва началото на Декември 2015 ) , от Хистологията се установи Фиброза степен 2 , иначе с нормален размер и без възпаления .
Забравих да спомена , че винаги съм водил здравословен начин на живот , много рядко пия , пържено не ям , спортувам и т.н.
След като излезе резултата от Хистология , така наречената комисия ми назначиха лечение с Viread (Tenofovir) , изчаках 2 месеца одобрение на протокола от нашата страхотна и невероятна Здравна каса . Преди това да се беше случило , докторката която трябваше да ми запише допълнителна дата за PCR пак в същата болница, но се оказа , че няма свободни дати и ми беше казано , че това може да се случи началото на Май месец .
Моят приятел , който първо е Продуктов Мениджър в една от водещите компаний в София за дистрибуция на PCR и подобни лабораторни техники , който е завършил в Los Angeles - Immunology , ме посъветва да започна лечението си с Viread въпреки , че нямам PCR , тъй като според него стойностите на вирусният ми товар са средно високи .
Така и направих , сега на 15 март започнах приемът на Viread .
Преди да започна този прием , няколко месеца преди това бях изчел всички теми тук и попаднах на темата в която се говори за L-Glutamine и Котешки нокът . И така от началото на тази година започнах да пия Котешки нокът + Глутамин всеки ден ( като един вид подготовка за голямата борба ) .
Сега всеки ден приемам : Сутрин : 1т. Viread + 1т. L-Glutamine 1000mg ( GNC) + 2т. Котешки Нокът ( Nature's Way) 2x 485mg ; Вечер : 1т. L-Glutamine + 1т. Котешки Нокът .
Мисля , след 3 месеца да си пусна един PCR и да видим как вървят нещата .
Убеден съм в силата на Viread , Котешкия нокът - който е еликсир за моята заспала имунна с-ма , L-Glutamine - от който тя трябва да си състави войните !
Настроен съм за Happy END след тези 6 месеца !
Желая успех на всички ! Приемам критики и съвети