Автор Тема:  Как да се лекувам? Системата за лечение на хронични вирусни хепатити в България  (Прочетена 62019 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Spuko

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 147
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
От началота на тази година , всички , които лекуват хепатит Б ,  с Тенофовир  , на всеки 6 месеца трябва да си пускат ХБеАг  и  Анти - ХБе - изискване от ЗК за отпускане на нови лекарства , но тя не ги покрива тези изследвания - ние си ги плащаме  :smile:

Това разбрах днес при приготвянето на следващия ми протокол и го споделям  :flowers2:

Неактивен alex gavrilov

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 18
  • Може би излекуван, но твърде късно от хеп С
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Неуспешно завършенo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Не знам как се изчислява продължителността на живота без и със интерферон. Но знам , че при ниска степен на фиброза и липса на вирус или неактивна болест в случая с хепатит Б си здрав, а в противния случай имаш заплаха от цироза и рак! Така , че Интерферона може да ти даде и 50% удължение на живота , а и 50 години живот, а липсата му да те убие за 5 години!

Така, че горното е много добро с изключение на песимизма за Интерферона! Данните най-вероятно са в случая с неуспешно лечение, което не е целта!
Тези сметки са абсолютно безполезни всичко е строго индивидуално може с лечени да стигнеш до рак /като мен/ и без лечение да ти се размине и цирозата. Важно е периодично да се следи състоянието на черния дроб. !!!
Желая късмет и оздравяване на всички болни

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007