Такааа,аз пак съм тук, но какво да се прави. Приеха ме за ден в болницата във Варна, взеха ми кръв и урина. Това беше на 21.06.11.
Днес ми излезе епикризата. Пише,че съм за биопсия. След месец трябва да посетя болницата отново. Правих си пълни изследвания на кръв и урина, също така и вирусологични такива. Всичко ми е наред, т.е. в нормите за възрастта ми. Преди това ми бяха много завишени чернодробните показатели: АСАТ-76, АЛАТ-183, ГГТ-32.
Гледаха ме и на видеозон и всичко е наред. HBeAg-(-), anti HBc IgM-(-), anti Hbe-(+), anti HCV-(-), anti HDV-(-), anti HIV-(-), HBV DNA-588 588 IU/ml, АСАТ -37, АЛАТ-72, ГГТ-36.
Питах ги какво значи това, а те ми отговориха, че започвам да си създавам антитела. А на въпроса ми какво означава 588 588 IU/ml, ми отговориха, че нито много, нито малко.Не можеш да хванеш някой лекар да ти обясни правилно ,за какво става въпрос точно. Висях 1 час и никой не ми обърна внимание. Сега, май утре ще отида пак и ще се помъча да намеря някои лекар, за да ми обясни по-подробно.
Но иначе ми насрочиха биопсия на 26.07.11. Ако има някой, който може да хвърли някаква светлина по въпроса, ще съм много благодарен!