Привет отново и благодаря за отговорите .

Изчяках да си взема документите и затова пиша чак сега. Междувременно прочетох линковете и все пак не мисля че съм в имунотолерантна фаза тъй като все пак имам периодични раздвижвания на АСАТ И АЛАТ .
Изследванията от 26,01,2015 :АСАТ -35,9 ,АЛАТ 29,5 ГГТ - 16,0 , Алкална фосфатаза 123,0 .
Изследване от 04,03,2015 :АСАТ-35,2 , АЛАТ - 34,30 , ГГТ 15,0 , Алкална фосфатаза - 57,0 , Резултата от биопсията е :слаба активност А1 , без фиброза , НвеАГ отрицателен , анти НВеАГ положителен и 340 000 копия.
Хубавото е поне ,че детенцето ми има антитела както и съпруга ми, но препоръчаха задължителна реимунизация когато стане на 12 годинки. За тези 4 г. поне бях забравила за проблема с хепатита а сега отново съм в шок и не мога дори за секунда да се усмихна и да видя хубавия слънчев ден.
Истината е че съм доста раздвоена за лечението .Чета във форума и виждам ,че резултатите от лечението с пегасис на повечето не е помогнало ,даже напротив вируса май се побърква. Но за съжаление не намерих във форума ,участник който да е с близки до моите стойности и да видя как са се развили нещата.
Но пък знае ли човек ,може да успея да се преборя с вируса.А сега продължавам да